שאלה

Bassman

New member
שאלה

מה אתם יכולים לספר לי על קליודנה? קיבלתי כל כך הרבה מידע צולב...

Justin Angel

New member
?

טוב שאתה לא מפרט חס וחלילה את השאלה שלך, מרחיב מה הסיבה להתעניינות, מקור הישות שאתה מדבר עליה, איזה מידע צולב קיבלת. איזה יופי שאתה יכול פשוט לכתוב חצי שורה וכולם פה ירוצו אלייך ויענו לכל גחמה שלך. אישית, אותי - זה מעצבן. תנסח שאלה כמו בן-אדם, תקבל תשובה כמו בן-אדם.

Bassman

New member
טוב שאתה לא מבקש

"פרט בבקשה שנוכל להבין, למה אתה מתעניין? אתה יודע מה מקורה? איזה מידע צולב יש לך?" אולי זה היה די חשוב ולא היה לי זמן להיות נחמד? (וכן אני בנאדם נחמד. וכן, כמה מהאנשים פה עדים לזה) אישית, אותי מעצבן שאתה מנסה להתנשא. תנסח תגובה כמו בנאדם.

Justin Angel

New member
סבבה, תהיה מעוצבן.

אבל בהתחשב בכך שאתה האורח בפורום הזה ובנוסף שאתה זה שצריך עזרה ושאני היחידי כאן שיודע את התשובה (כנראה) - בעיה ש'ך. אגב, ביקשו ממני להימנע מאנאלוגיות הקשורות לדחיפת אברי גוף לתוך התחת של אנשים, אבל אני מדגיש שאם תמשיך לדבר עליי ככה בסופו של דבר תצטרך ניתוח.

Bassman

New member
Anger management?

אם יותר לי להציע? אז אולי אני אורח, אבל זה אומר שלא צריכים להיות נחמדים? ואתה היחיד שיודע את התשובה? כבר לא. עכשיו גם אני יודע אותה. ובהצלחה עם הפנטזיות... אני בספק אם עלוב כמוך יכול לגרום לי לשריטה שלא לדבר על ניתוח.

Bassman

New member
ובאמת שלא הבנתי מה הייתה הבעיה

עם התגובה שלי? איך אתה רוצה שאני אפסיק לדבר אלייך?

Wing Chan

New member
רק חבל שאתה מתנשא, זה בקלות

יכול להרחיק אנשים. אפשר להיות קצת יותר נחמד.

Bassman

New member
תודה אניוויי...

מצאתי והצלבתי חומר והנה מה שהגעתי אליו (אם אי פעם מישהו ירצה למצוא פה) קליודנה, אלת היופי. אלה בדמות ציפור של החיים לאחר המוות, יכולה לקחת דמות של גל. האמונה היא שכל גל תשיעי שנשבר על החוף הוא דמותה. היא מלווה ע"י 3 ציפורים, כחולה, ירוקה ואדומה שאמורות לרפאות... בנוסף לזה קליודנה נחשבת לבנשי של כמה משפחות סקוטיות.
ארבל.

למעלה