שאלה...

idonno1

New member
שאלה...

שלום לכם, אני בן 15, ולפני כשנה בערך התחלתי "להרגיש" אנרגיות. אין לי שמץ של מושג איך ולמה, אבל אני כבר ניסיתי והצלחתי להקל על כאבם של אנשים מסביבי דרך העברת אנרגיות, ומאז אני מחפש מישהו באזור השרון אשר מוכן ללמד ילד בגילי. האם בבקשה תוכלו לעזור לי?? אני לא יודע אם אני יוכל לחכות עוד 7 שנים כאשר אוכל ללמוד את זה במוסדות שונים... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה:)

היי עידו,

אני חושבת שיש בני חמישים שהם צעירים מדי בשביל ללמוד הילינג, ויש בני שש שזה כל כך טבעי להם שהם בכלל לא צריכים ללמוד. אני מייעצת לך להסיר את מגבלת הגיל מהמחשבה, בתור הדבר הראשון שאתה יכול לעשות בדרך

idonno1

New member
מבחינתי אין גיל מסויים שממנו אפשר..

ללמוד הילינג, אבל בני החמישים עדיין יוכלו ללמוד הילינג במוסד כלשהו, בין אם הם מתאימים או לא, בעוד שקטינים (שיכולים להיות יותר טובים מהם) אינם יכולים להירשם למוסדות השונים. בנוסף, הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה (או יותר נכון צריך) ללמוד את הנושא היא שלאחר כל פעם שאני עושה הילינג, אני שוכב אח"כ במיטה חולה איזה יומיים שלושה - ועד כמה שזה מפתה להפסיד בי"ס, אני מצליח להקל על כאבם של אנשים בלבד, ולא לרפות, וגם זה נמשך רק שעתיים שלוש ולא יותר
אני לא מוכן לחכות עד שאוכל להתחיל ללמוד במוסד כלשהו, משום שחבל לי לבזבז את זה אם אני יכול לעשות זאת כבר עכשיו...

וואללה?!

לא ידעתי שבמוסדות לימודי הילינג תלויי גיל... אני מאמינה שהסיבה שכל כך קשה לך לתת טיפול אנרגטי כרדע היא בגלל שאתה משתמש באנרגיות שלך ונותן בלי שאתה יודע לקחת בחזרה, או להעביר את האנרגיות של הייקום במקום את שלך. פניתי אליך במסרים עם אינפורמציה נוספת, אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

Rascal

New member
הי עומר, יש לי שאלה.

מה זאת אומרת:"להעביר את האנרגיות של הייקום במקום את שלך"? האם אנחנו אמורים להעביר את אנרגיות היקום
איך עושים את זה ? מה ההבדל ? אני די בורה בנושא. עשיתי פעם חוג רייקי, ומאוד נהנייתי. ולהפתעתי, גם הצלחתי לעזור לאנשים (אפילו שאני עדיין ספקנית) אבל אף פעם לא חשבתי - מהיכן מגיעה האנרגיה, או איך לדמיין את זה (אצלי הכל מתורגם לצבעים, חום וצורות אמביות) לעזרתך - אודה.

צורות אמביות ../images/Emo13.gif

אנחנו בדיוק אמורים להעביר את האנרגיות של היקום, ובכלל לא את שלנו. דרך מצויינת לדעת אם הצלחנו או לא, היא לבחון האם אנחנו מרגישים עייפים בסוף הטיפול. אם כן - לא עשינו עבודה צ'נלינג טובה
קשה לי להסביר ככה, על קצה המזלג, איך עושים את זה. אני משערת שלכל אחד יש את מערכת הדימויים והפעולות שהוא עושה כדי שזה יקרה. זה מאוד יפה שאצלך הכל צבעים - כי צבעים הם תדרים שונים של אנרגיה... זו דרך אחת להבדיל בין טיפוסים שונים של אנרגיה וזה יופי!

Rascal

New member
לא למדתי לטפל באנשים...

אבל אם חברה סובלת מכאב ראש- אני מנסה את כוחי עליה (וזה בדרך-כלל עוזר) הענין הוא, שבזמן הטיפול יש לי צמרמורת, שעוברת מיד אחרי הטיפול (אני לא מרגישה חולשה) איך אדע, אם אני מעבירה את האנרגיות שלי במקום את אנרגיות היקום? או שאולי זו בכלל רק "תופעת לוואי"?

צמרמורת בזמן הטיפול

כמה שאלות - חשוב מאוד - האם את עושה לעצמך הגנות לפני טיפול? יש מטפלים שכשהם מטפלים הם לא "רואים" את הקושי של המטופל, אלא "חווים" אותו. זה יכול להתבטא בבחילות, צמרמורות, כאבי ראש... תלוי בבעיה שהמטופל הגיע אליה. האם זו יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שיש לך עזרה ונוכחויות נוספות בחדר בזמן שאת מטפלת, ולכן את מרגישה את הצמרמורת? האמת היא שיש עוד כמה אופציות, אבל בואי נתחיל מאלה. הדרך לדעת למי מהן שייכת הצמרמורת שלך זה לגלגל בראש את כל האופציות ולהרגיש באיזה מהן יש תחושה של נפילת אסימון
מה מרגיש יותר נכון. ומה את יכולה לפתח - האם את יכולה להרגיש הוכחויות בצורה יותר מודעת? האם את יכולה להרגיש את מקור הבעיה של המטופל בצורה יותר מודעת? וכמובן, שאם את לא עושה הגנות - אני מציעה לך להשקיע לפחות פגישה אחת בלימודי הילינג וללמוד לעשות את זה, כדי לא "להידבק" בכל אנרגיה שחולפת לידך. זה מאוד חשוב. בהצלחה, מתוקה!!!

Rascal

New member
וואו, דיברת איתי בסינית ../images/Emo9.gif

אני באמת לא מבינה בזה. אין לי מושג איך עושים הגנה. ומכיוון שאני חיה בחו"ל, אין לי מושג גם איפה לומדים את זה. למה את מתכוונת במילים עזרה ונוכחויות בחדר ? אם את שואלת אותי בנוגע לאינטואיציה שלי- מהם הרעידות, אז תמיד היה לי ברור שאני מרגישה את הכאב של המטופל, וזה מתבטא ברעידות אצלי (שעוברות מיד עם סיום הטיפול) ומה זה הוכחויות ? את הבעיה של המטופל (רק חברות שלי) אני מרגישה באופן אינטואיטיבי (או שסיפרו לי מה בדיוק הבעיה) ואני בדרך כלל צודקת. ולמה התכוונת ב"לא להידבק בכל אנרגיה שחולפת לידך"? אני חייבת לציין שצמרמורת היא אצלי תגובה גם כשאני נחרדת ממשהו ולאו דווקא בזמן טיפול, ושוב, אני מניחה שזה בגלל הזדהות עם הבן אדם שסובל, אפילו אם לא פגשתי אותו. מה את אומרת?

לאט לאט ../images/Emo13.gif

הגנה אי אפשר להסביר תיאורטית איך עושים, הרעיון בהגנה הוא לא לאפשר לאנרגיות של המטופל להיכנס אלייך בכלל. עזרה ונוכחויות בחדר אני מתכוונת ליישויות אחרות - את יכולה לקרוא להם או לזהות אותם איך שמרגיש לך נכון - מדריכים, חוצנים, וכו', שעוזרים לך בטיפול. הוכחויות זה כנראה נוכחויות עם ה', בגלל שהתבלבלתי... אני גם חושבת שבתור מטפלת מאוד חשוב שתלמדי להפחית את הסימפטומים שאת בעצמך מרגישה וגורמים לך לא להיות במיטבך, כדי להמשיך לטפל. את יכולה "לחוות" את הסימפטומים של המטופל בלי להפוך להיות טיפה חולה בעצמך, תנסי להתמודד עם זה - כשמגיעה צמרמורת, להבין אותה, לשאול" אותה מה היא מספרת לנו, ולתת לה לחלוף. תתאמני על זה, זה יכול לעזור. איפה בחו"ל את גרה?

freearth10

New member
הגנות

אני אף פעם לא הבנתי לשם מה נחוצות הגנות. ויותר מזה, כאשר הפסקתי לעשות הגנות איכות הטיפולים עלתה בכמה רמות וגם הכוח האנרגטי שלי לאחר הטיפול השתנה ולטובה. למרות שאני מאוד מחוברת אל המטופל האנרגיה לא באה ממני ומה שאני לא רוצה לקבל אין סיכוי שידבק בי. מתי אני יכולה "להידבק"? כאשר אני חלשה. ופחד מאוד מחליש. מי זקוק להגנות? מי שלא בטוח ולכן דווקא לו יש יותר סיכוי "להידבק" מאשר אדם שבטוח שהוא יכול לתת, כי הכל בטבע עובד במחזוריות. כאשר אנחנו נושפים את כל האויר החוצה אנחנו נושמים הרבה יותר עמוק ומקבלים שוב את כל מה שיצא. הבעיה מתחילה כאשר משהו בתהליך של קבלה/נתינה תקוע. אחד הדברים שיכולים לתקוע זה הפחד "להידבק".
מאיה

לא לגמרי מסכימה

עבורי הגנות זה העצמה עצמית וגם הגדרת גבולות שמהם אני מסכימה שאנרגיות יצאו אבל לא מסכימה שהם יכנסו. הסיבה לזה היא לא רק להידבק במחלות של המטופל, אלא גם באופן כללי פשוט להזדהות איתו יתר על המידה, להבין את הכאב שלו עד לרמה שחווים אותו. זה אולי באמת תחושה יותר עוצמתית למטפל, אבל אני מבטיחה לך שזה הופך את הטיפול לפחות יעיל עבור המטופל. זו הסיבה שאני עושה הגנות לפני כל טיפול - "להדליק" את מנוע האנרגיה הפנימי שלי, לשלוח בקשה לעזרה, וגם להגדיר בדיוק איפה אני נגמרת ואיפה המטופל מתחיל כדי שגם אם הוא עושה באופן כללי משהו שאני מאוד לא מסכימה איתו, אני עדיין אזכור שזה השיעור שלו, והשיעור שלי הוא לטפל, ואטפל כמיטב יכולתי. זו ההבנה שלי על תהליך ההגנות

נופשת

New member
מסכימה לחלוטין עם מאיה

ההגנות בסופו של דבר חוסמות. עבודה אמיתית מהלב, בוחרת בעצם סוג עבודה שבו אין מקום אנרגטי לשום דבר פרט לאהבה וחמלה.. ממקום כזה רק טוב יכול לקרות ולהתהוות. כמובן שכל זה לא בא בסתירה לעובדה שאני מאמינה בכל ליבי, שצריך לדעת איך לעבוד עם אנרגיה.

למעלה