שאלה

prog rules

New member
שאלה

טוב אז קודם אני חדש אז שלום לכולם. עכשיו אני לא יודע מה לחשוב בקשר לאיחוד המדובר (בגדר שמועה) אני אישית לא בטוח שאני רוצה שהם יתאחדו, איחוד יכול להרוס לי אישית את החוויה שיש לי מפינק פלויד. פינק פלויד קשישים אני לא רוצה לראות את האלילים שלי לא בשיאם לא רוצה שתשאר חוויה שיכולה גם להיות שלילית. מה אתם אומרים שווה איחוד ואם כן למה?

buffa

New member
../images/Emo12.gif

אתה אוהב את המראה שלהם או המוזיקה שלהם? בתחילת הדרך פ"פ הופיעו כשהם מוסתרים מהקהל ולא נחשפו כ"כ גם בתקשורת. האם זה משנה משהו? האם זה גורע מהחוויה? ואם ארבעתם היו גברים שמנים, קרחים, עם שערות באף וחצ'קונים כיד המלך היית מעריך את המוזיקה פחות? הם אומנם הזדקנו אבל המוזיקה, העוצמה והרגש נותרו בעינם. כל המ שנשאר לעשות זה להנות.

Shakty

New member
קח כדוגמה את ה RESIDENTS

שמופעים תמיד עם מסכות ואף אחד לא יודע את זהותם האמיתית.

prog rules

New member
../images/Emo5.gif

את יודעת שהקול נשחק היכולת שלהם כמו שהם ניגנו פעם מוטלת בספק, כמו כן גם המשיכה שלהם למוזיקה ואהבה לעשות אותה אני בספק אם היא קיימת עדיין.

buffa

New member
אז במקרה כזה הם לא יתאחדו,

כי לא יהיה להם בשביל מה. אם תראה הופעות יחיד של ווטרס או גילמור משנות ה-90 תראה שהקול לא השתנה הרבה והנגינה אותה נגינה.

אפילו היום...

גילמור עובד על אלבום חדש. ווטרז שר לא מזמן עם קלפטון והאופרה...

brotos

New member
ההופעות שלהם משנות ה-90 הן

פשוט פשע נגד האנושות.

buffa

New member
גם ווטרס הוא פשע נגד האנושות

אבל זה מה יש ועם זה ננצח.

דוד יגל

New member
יש בזה משהו (NIR Y)

ותאמת שזה כן מפריע איך שהם נראים, יש בזה משהו פתתי, אולי אם הם היו עושים מוזיקה חדשה שהם כתבו זה לא היה מפריע. אממ אבל בכל זאת הייתי רוצה יחוד, לראות את כולם על אותה במה יעשה לי טוב ,בעיקר בגלל שזה יעיד שהם השלימו.

afon

New member
נו באמת

אני לא שומע אותם בגלל איך שהם נראים (לטוב או לרע), אם ככה היה המצב כולנו היינו שומעים היום את בריטני הכוסית ואת ג'סטין הכוסון. מה שבכל זאת נכון זה שאכן הם יהיו מעט פתאטים אם הם יעלו עם מכנסי עור צמודות וחולצה קרועה (מה שסביר להניח לא יקרה)

flowerboy69

New member
כבר נכתבו פה הרבה דברים

מעצבנים אבל עכשיו זה השיא. זה השרשור הכי...אין לי מילה לזה. מה זה משנה מראה?!?!אומן מראה את האומנות שלו ואם מה שמעניין אותכם זה המראה של האומן אז אתם בבעיה קשה.אומנים/נגנים כמו ווטרס גילמור ואחרים הם יוצרי על שלראות אותם על הבמה מנגנים זו זכות ומי שזוכה לזה צריך להיות אסיר תודה ולא לאמר "ואי איזה זקן או איזה כזה וכזה".אם כל הכבוד ל"כוסונים" שיש היום המוזיקה בדאיכה ענקית כי אין כמעט חידושים או השראה ממשית הכל שטחי וממוחזר ולכן כדאי לכל מי שמחפש את החיצוני להרגע. תודה.

brotos

New member
משנה, משנה.

מראה הוא אחד המיתוסים הגדולים של הרוקנ'רול: מהחליפה הביזארית של אלוויס, דרך בגדי ההיפים של שנות ה-60, מכנסי העור של ה-שבעיםשמונים ועד הפלאנל של הגראנג'. אין פה קשר ליפים, אלא פשוט צריך לדעת איך להתלבש. נכון, זה לא הזיז לפינק פלויד אף-פעם. אז הם לא היו להק הופעות מפורסמת (כתוצאה מכך, או הסיבה לכך).

המשפט האחרון שגוי לדעתי

ההופעות של הפלויד הן מהמפורסמות בהסטוריה של הרוק. אלא, שכפי שכתבת הם לא היו המרכז של ההופעה - אלא האפקטים, הסרטים, הבובות ושאר הירקות. אני מסכימה עם flower לגבי הדברים האחרים: גילם של מוסיקאים אינו רלבנטי בכלל - אלא אם מקדשים את הנעורים, דבר שאינו מקובל עלי. אף אחד לא מלין על נגני בלוז בני 80 שממשיכים להקליט ולהופיע - מדוע שילינו על גילמור ושות'?

brotos

New member
"אף אחד לא מלין".

את מפספסת את הנקודה. גילמור שמן וזקן זה לא גילמור צעיר וחתיך מההופעה ב"פומפי", נכון ציף?

אז זה מה שהכותב המקורי התכוון?

טוב, תמיד אפשר לראות את ה-DVD, אם זה מה שהוא מחפש.... לעומת זאת, מי שמחפשים מוסיקה טובה, ישמעו אותה אצל גילמור גם היום.

flowerboy69

New member
איזה קשקוש

מי קבע מה זה מה שמקובל או מה זה "לדעת איך להתלבש"? אני בנקאי לשעבר והייתי עם חליפות ואני גם ילד פרחים שהולך יחף עם שרוול אז מה אם אני עם חליפה אני אדם אחר ולהפך?!לחשוב לפני שאומרים יכול להועיל מידי פעם.

למעלה