שאלה.... כברה כסאי ואבי ווסה הם זוג...?
ח חייכנית מקסימה New member 28/5/05 #3 אבל על הבמה הם כל הזמן רוקדים יחד, מתחבקים, ועם מאיה הרבה הרבה פחות?
פ פו הדוב הכוסון New member 28/5/05 #4 אני לא יודעת אני חושבת שהם פשוט מכירים הרבה וחברים טובים.. ומאיה די חדשה ... אולי חח זה דעתי אבל לא אמרתי שהם לא
אני לא יודעת אני חושבת שהם פשוט מכירים הרבה וחברים טובים.. ומאיה די חדשה ... אולי חח זה דעתי אבל לא אמרתי שהם לא
ח חייכנית מקסימה New member 28/5/05 #6 עוד שאלה ../images/Emo9.gif מאיפה מאיה יודעת אמהרית? עידן עצמו יודע אמהרית? הוא כתב לבד את אזיני והקטעים באמהרית?
עוד שאלה ../images/Emo9.gif מאיפה מאיה יודעת אמהרית? עידן עצמו יודע אמהרית? הוא כתב לבד את אזיני והקטעים באמהרית?
מ מוזיקאית15 New member 29/5/05 #7 תשובה! לפי מה שאני יודעת, הוא יודע כמה מילים באמהרית. את המילים של אזיני, כתבה מירה עווד. ואת הקטעים באמהרית מישהו\מישהי אחר\ת, כתבו.
תשובה! לפי מה שאני יודעת, הוא יודע כמה מילים באמהרית. את המילים של אזיני, כתבה מירה עווד. ואת הקטעים באמהרית מישהו\מישהי אחר\ת, כתבו.
ו ולנטינו לוי New member 29/5/05 #9 את יודעת ש../images/Emo56.gif גם כברה בעצמה לא יודעת אמהרית? כל מה שהיא שרה זה מזכירה בעל פה של מילים
את יודעת ש../images/Emo56.gif גם כברה בעצמה לא יודעת אמהרית? כל מה שהיא שרה זה מזכירה בעל פה של מילים
ח חייכנית מקסימה New member 29/5/05 #10 ../images/Emo2.gif אני מרגישה קצת מרומה עכשיו... ואבי ווסה? הוא יודע את המילים?