שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
מהיום הרביעי להחזרה כל יום החל משעות הצהריים יש לי כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מתיחה באים והולכים בעיקר אם אני משנה תנוחה כמוכן יש לי כאבים דומים לכאבי מחזור שוב החל מהצהריים יש לי בחילות בערב והציצים כואבים רצח לגבי הציצים והבחילות אני תולה את האשם בזריקות הגסטון לגבי השאר אני לא יודעת מה לחשוב התחלתי כבר לפנטז על התשובה החיובית שאקבל בבדיקת הדם דבילי לא? פעם קודמת היה חיובי ולא היו לי שום תופעות חריגות בהריון של נתנאל בגלל שלא היו שום תופעות לוואי עליתי על זה שיש הריון כשכבר הייתי בשבוע 8 נראה לי שהכל מהגסטון מה נראה לכן? בטא עוד 6 ימים כולל היום

לימי5

New member
לדעתי זה מההורמונים

שאלה
מהיום הרביעי להחזרה כל יום החל משעות הצהריים יש לי כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מתיחה באים והולכים בעיקר אם אני משנה תנוחה כמוכן יש לי כאבים דומים לכאבי מחזור שוב החל מהצהריים יש לי בחילות בערב והציצים כואבים רצח לגבי הציצים והבחילות אני תולה את האשם בזריקות הגסטון לגבי השאר אני לא יודעת מה לחשוב התחלתי כבר לפנטז על התשובה החיובית שאקבל בבדיקת הדם דבילי לא? פעם קודמת היה חיובי ולא היו לי שום תופעות חריגות בהריון של נתנאל בגלל שלא היו שום תופעות לוואי עליתי על זה שיש הריון כשכבר הייתי בשבוע 8 נראה לי שהכל מהגסטון מה נראה לכן? בטא עוד 6 ימים כולל היום
לדעתי זה מההורמונים
היו פעמים שגם הרגשתי ככה והיו פעמים שלא היה כלום והתשובה הייתה שלילית. בהריון עם שירי הרגשתי כמו לפני מחזור בצורה מאד חזקה אבל ההרגשה היתה כמה ימים לפני התאריך ולא מיד אחרי ההזרעה. אם תעשי חיפוש תראי שכל אחת שהצליחה מתארת משהו אחר ולכן צריך להיות אופטימים ולחכות בסבלנות מקווה בשבילך לימור

תאשימי את הגסטון, את הכוריגון

שאלה
תאשימי את הגסטון, את הכוריגון
ואת ההריון
אני יכולה לאמר לך מתוך נסיון של שלושה הריונות, שבכל אחד היו לי הרגשות ותופעות לגמרי שונות. אין שום כללים לאיך מרגישים בהריון, ומה שהכי מעצבן הוא שחלק מהתופעות דומות מאוד לסימנים המקדימים של ה
כך שמה שאת מרגישה יכול להיות כל דבר. מה שבטוח זאלו סימנים מובהקים לאשה המטפסת על הקירות. תחזיקי מעמד. אני מחזיקה אצבעות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה