שאלה

• פותח הנושא dmar
  • פורסם בתאריך

dmar

New member
שאלה

ראיתי שאתם מברכים כל משתתף חדש שנכנס לפורום. אז תודה (למרות שבטח יש פורומים יותר משמחים) השבוע התחלתי את הטיפול הפוטוטרפי בבי``ח סורוקה ואני מתכוון לבצע אותו למשך חודשיים ומשם לעבור לקצת RELEX בים המלח. א.מה אתם יודעים על הטיפולים הפוטוטרפים בסורוקה? ב.מה דעתכם על השילוב ? ג.בקשר לקופת חולים, לפי דעתכם הם ישתתפו בממון ים המלח למרות הטפול הפוטוטרפי(שאותו הם כבר ממנים)??? ד.אשמח לשמוע חוות דעת תודה דני ראיתי שיש כבר כמה דני פה ( יכול להיות שזה אחד הגורמים למחלה ? ? ?)

dudikr

New member
החזר הוצאות שהייה

מתוך ניסיון אישי,תידאג קודם שיהיה לך אישור רופא עור,טרם ירידתך לים-המלח.ולמרות זאת,קופת-חולים (כללית) עלולה לעשות בעיות בהחזר כספי.מה לעשות,חוק הבריאות מאשר לעשות רק אחד מהשתיים.

danistar

New member
שלום לך

רוב המידע שאתה מבקש נמתא כבר באתר שלנו . קרא את הודעת המנהל ( אנוכחי ) בראש דף הפורום . תיכנס לאתר ושוטט בו . יש שם מידע על הכול הכל מהטיפולים הפוטותרפיים דרך ים המלח ועד להחזרי קופות החולים . ויש הרבה יותר . יש לנו אתר בדיוק בשביל זה . מה שאני יכול להוסיף מנסיוני האישי שאין כמו ים המלח . עברתי מספיק גם בפוטותרפיה וגם כל מיני אשפוזים ואני אומר בביטחון שאין כמו ים המלח ( למשהו כמו 3 שבועות לפחות ) דני

Espresso

New member
תשובה

שלום דני, עניין הברכות הוא לא חלילה שמחה לאיד כאילו...יש, עוד אחד אכל אותה, נהפוך הוא. הרי את הנעשה אין להשיב והברכה היא עידוד לרגל הגעתך למקום הנכון, כאן מבינים אותך, מפרגנים לך ושמחים לשתף אותך בנסיוננו. ולעניין השמחה, דוקא די שמח כאן כי אנחנו למדנו לחיות עם הקשיים ומצאנו שדוקא השמחה אהבת החיים והבנת המצב עוזרת לנו ורוצים שגם אתה תהיה שותף לכך. לעצם השאלה הרי ראינו שהשילוב הינו מוצלח ביותר ואין בעל נסיון טוב ומהימן מדניסטאר שלנו שחווה זאת השנה ואף העלה את הנושא באתר. ולסיום, היה בטוח ששמך אינו אחד הגורמים למחלה אך בהחלט יהווה כרטיס כניסה מכובד לכאן :) שבוע טוב ומוצלח

דני, כן, ברוך הבא.... :)

מאחר וכבר אמרו לך הכל , אז כל שנותר הוא באמת לברך, אז ברוך הבא ``הביתה``, ושיהיה אחלא שבוע לכולנו, עור/אור ואהבה, גילגיל

למעלה