שאלה מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר באופן אישי וישיר לעידן רייכל דרך EMAIL או משהו אחר??
S sara122 New member 31/5/05 #1 שאלה מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר באופן אישי וישיר לעידן רייכל דרך EMAIL או משהו אחר??
ח חייכנית מקסימה New member 31/5/05 #2 דרך האתר הרשמי, יש 'כתבו לנו' ובעיקרון מה שעושים זה כותבים להם
מ מוזיקאית15 New member 31/5/05 #6 דרך נוספת דרך האתר של הליקון, חברת התקליטים שעידן חתום בה. בפינה של האומנים, תלחצו על התמונה של עידן. אז כתוב שם, כתבו לי. יכול להיות שעידן יקבל את המייל. בהצלחה!
דרך נוספת דרך האתר של הליקון, חברת התקליטים שעידן חתום בה. בפינה של האומנים, תלחצו על התמונה של עידן. אז כתוב שם, כתבו לי. יכול להיות שעידן יקבל את המייל. בהצלחה!
I irit500 New member 3/6/05 #7 כל הדברים האלה אף פעם לא עונים בהם!!!!!!! זה לא נראה לי באמת מגיע אליו....
מ מוזיקאית15 New member 3/6/05 #8 את צודקת! אבל, אני שלחתי לעידן כמה אימיילים דרך האתר של הליקון. במקרה הטוב, האימיילים הגיעו לעידן , ועידן בכבודו ובעצמו התקשר אליי, ודיבר איתי.
את צודקת! אבל, אני שלחתי לעידן כמה אימיילים דרך האתר של הליקון. במקרה הטוב, האימיילים הגיעו לעידן , ועידן בכבודו ובעצמו התקשר אליי, ודיבר איתי.
W willo1 New member 5/6/05 #10 לא בהכרח אירית.. תלוי איזה משרד מייצג ומה שהכי חשוב מי האמן.. אם לאמן אכפת ממעריצים ומתגובות שלהם.. הוא יעשה מאמצים כדי לבדוק את העניין הזה..
לא בהכרח אירית.. תלוי איזה משרד מייצג ומה שהכי חשוב מי האמן.. אם לאמן אכפת ממעריצים ומתגובות שלהם.. הוא יעשה מאמצים כדי לבדוק את העניין הזה..