שאלה כאשר מכינים את העוגה ישר מבצעים הכל על הקרטון הגשה או כשמסיימים אז מעבירים?
M mahcomi New member 1/6/05 #1 שאלה כאשר מכינים את העוגה ישר מבצעים הכל על הקרטון הגשה או כשמסיימים אז מעבירים?
N net the jet New member 1/6/05 #2 ישר על המגש ( קרטון\קאפה ) איתו את מתכוונת להגיש. העברת העוגה המוכנה תגרום לסדקים בבצק סוכר.
N net the jet New member 1/6/05 #3 וכמובן שהמשטח צריך להיות יציב, כי אם הוא לא מספיק יציב, כשתרימי גם יווצרו סדקים. אם זה לצריכה עצמית אז תניחי על משהו שלך שהוא מאד יציב ( מגש, תחתית לעוגה ) אם את נותנת\מוכרת וכ"ו אני מליצה על משטח קאפה חתוך לפי מידה ועטוף.
וכמובן שהמשטח צריך להיות יציב, כי אם הוא לא מספיק יציב, כשתרימי גם יווצרו סדקים. אם זה לצריכה עצמית אז תניחי על משהו שלך שהוא מאד יציב ( מגש, תחתית לעוגה ) אם את נותנת\מוכרת וכ"ו אני מליצה על משטח קאפה חתוך לפי מידה ועטוף.