שאלה

mahcomi

New member
שאלה

כאשר מכינים את העוגה ישר מבצעים הכל על הקרטון הגשה או כשמסיימים אז מעבירים?
 

net the jet

New member
ישר על המגש ( קרטון\קאפה ) איתו את

מתכוונת להגיש. העברת העוגה המוכנה תגרום לסדקים בבצק סוכר.
 

net the jet

New member
וכמובן שהמשטח צריך להיות יציב, כי

אם הוא לא מספיק יציב, כשתרימי גם יווצרו סדקים. אם זה לצריכה עצמית אז תניחי על משהו שלך שהוא מאד יציב ( מגש, תחתית לעוגה ) אם את נותנת\מוכרת וכ"ו אני מליצה על משטח קאפה חתוך לפי מידה ועטוף.
 
למעלה