שאלה...

yBm555

New member
שאלה...

התגעגעתם? חח מי ששיחק פה פעם ק"ב... אתם מצליחים לזרוק טוב גם בלי שהיד על התפרים? כי כשהסנטר נותן את הכדור לק"ב אני מניח שזה לא מתלבש לו בדיוק על התפרים... אז הוא מסדר את זה לעצמו שיהיה לו נח או שהוא זורק באותה רמה כשהיד לא על התפרים?

yBm555

New member
ו...

כמה סוגים של עבירות יש? הרבה לא? כאילו אתם יכולים להסתכל על מהלך ולהגיד היי הDE עשה עבירה מסוג זה וזה..והעונש צריך להיות זה וזה? ואם יש דרך ללמוד את זה

royassis

New member
יש את כל העבירות לא תמיד שמים לב

זהו .... נאמס לי ... שאתה בא לשחק אתה חוטף ממני יש את כל העברות .. אני פשוט יודע את כל העברות מזה שאני משחק במחשב פוטבול .... אם משהו עושה עלייך עברה ... אתה אומר היי עברה בדרך כלל אנחנו לוקחים רק חמש יארד .. אלא אם כן זה pass interpirance שאז אנחנו לוקחים סכין הורגים את הבן אדם ונותנים לקבוצה היריבה 15 מטר.

yBm555

New member
ידעתי שהתגעגעת אלי

וכמה עבירות יש? ושוב אני שואל... מאיפה אפשר ללמוד אותן?

royassis

New member
qb

אני מניח שכל קורטבק זורק אחרת ... אם הוא אוהב את זה אז הוא מסדר על הטפרים מה שעושה לו את זה...... לא ניראה לי שיש הרבה הבדל

yBm555

New member
...

יש מצב שההגנה תעשה DELAY OF GAME? ובFALSE START לשחקני ההתקפה מותר לזוז רק כשיש AUDIBLE או MAN IN MOTION?

royassis

New member
Answer

No the defense can't dely the game if they can't start it .. and yes .... about the second thing ...

ofribecker

New member
Delay of game on the defense

יש דבר כזה. לאחר שבוצע תאקל, אם שחקן הגנה קם בכוונה לאט ו\או מעכב את מתן הכדור לשופטים כך שיעבור זמן עד לחידוש המהלך, השופטים יכולים לסמן עבירה של Delay of game on the defense וזאת על-מנת למנוע מצב של "בזבוז זמן" כדי להעביר עוד כמה שניות מהשעון. זה חיוני במיוחד במצבים שיש לחץ זמן על קבוצת ההתקפה.

royassis

New member
אם הוא קם לאט אז מה

מה זה משנה אם הוא קם לאט ? הקבוצה שמתקיפה יכולה להתחיל את המהלך שהשחקן ההגנה נמצא עוד בתוך התחום שלה ואז זה 5 yard penelty .......

yBm555

New member
...

מותרת רק מסירה אחת בדאון נכון? אז איך זה שיש מהלכים שהק"ב נותן לHB שלו את הכדור והHB מוסר לרסיבר?

royassis

New member
ניראה לי שזה בלתי מוגבר

אפשר מאה מסירות .... בלתי מוגבל ....לפחות זה מה שניראה לי. זה כל עוד שהשחקן שאמור למסור לא עובר את ה scrimmage line.

royassis

New member
רגע

לא לא רגע ...... אבל יש מהלכים שה qb מוסר אחורה ל running back שמוסר קדימה. אז אולי אפשר למסור חופשי לפני שעוברים את ה scrimage line.

geviaz

New member
בכל מהלך

מותר למסור פעם אחת קדימה - אבל כל עוד לא עוברים את הקו של הסקרימג'. למסור אחורה מותר בלי הגבלה (כמו ברוגבי)- ללא קשר למיקום או למהלך.

למעלה