שאלה

mahcomi

New member
שאלה

האם אפשר לעטוף רולדה בבצק סוכר? ויש מתכון של רולדה מסויים לזה? ואיך עוטפים אותה?
 
כעקרון כל צורה ניתן לעטוף בבצק סוכר

הרולדה צריכה להיות מבצק בחוש, עוגה שאינה דורשת איחסון במקרר. עוטפים בדומה לעוגה רגילה - מניחים את הבצק המרודד מעל הרולדה (לא לשכוח קרם כלשהו בין העוגה לבצק הסוכר) מהדקים מכל הצדדים, מחליקים וחותכים שוליים נותרים.
 
רולדה עוטפים בשני שלבים

שלב אחד ע"י מלבן לעטיפת הרולדה עצמה. שלב שני סוגרים עם שני עיגולים את הצדדים
 

mahcomi

New member
תודה אבללא רואים את הפס המחבר בין

העיגול לשאר הבצק? איך מטשטשים?
 

mahcomi

New member
יש לכם אולי

מתכון לרולדה מתאימה? מה קורה לקרם של הרולדה אפשר לשמור מחוץ למקרר?
 

net the jet

New member
הסתכלתי בספר של דבי בראון-יש לה

עוגה שמורכבת מ 3 רולדות ( כמו צריחים של טירה ) אז הם מוצמדים גב אל גב בחיבור..פתרון אלגנטי. אם זו רק רולדה אחת, אז תנסי לנחליק עם האצבע בעדינות עם קורנפלור, או "לקשט" שם איכשהוא ( לא יודעת מה את מתכננת אז קצת קשה לעזור ) לגבי קרם- גנאש, או קרם חמאה יהיו בסדר.
 
למעלה