שאלה

sister bliss

New member
שאלה

היי עינת רציתי לשאול אותך שאלה כללית שלא קשורה אלי מקווה שתוכלי לענות לי. השאלה שלי קשורה לענין של השמות הפרטיים רציתי לשאול איך השם משפיע על הבנאדם, האם לאנשים בעלי אותם שמות יש אותם תכונות? האם אמורים לשנות את השם הפרטי לגמרי כדי לשפר את החיים או ניתן גם להוסיף שם שני בתעודת הזהות? ואם מוסיפים שם שני האם צריך להשתמש בו כדי ליצור את השינוי? מקווה שהשאלות שלי לא קשות מדי:) עינת

עינת

New member
ברוכה הבאה sister bliss :cool:

בודאי שאוכל הרי לשם כך אני כאן כדי לענות לכם ולספק את סקרנותכם ואולי גם לעזור בהתחשב במגבלות... אי אפשר לנתק את השם הפרטי משאר המרכיבים במפה הנומרולוגית כל פרט חשוב ומשמעותי.לאנשים עם אותו שם ישנם דברים משותפים אבל גם שונים כיוון ששם משפחתם שונה,תאריך הלידה שונה. אין שם טוב ושם רע,שם צריך להתאים לכל המפה ,לתאריך הלידה ולרוב הוא גם מתאים כיוון שלהורינו כנראה יש איזו השראה בזמן נתינת השם... במקרים בודדים יש צורך בשינוי שם כדי לתת כח לאדם וכאן נכנס תפקידו של הנומרולוג (אגב אני שיניתי שם לבני לאחר שלמדתי והבנתי איזה עוול גרמתי לו בשם שנתתי לו כשנולד...) כאשר משנים שם לא מספיק לשנות בתעודת הזהות כיוון שאם השם ישונה רק שם כאילו ולא עשינו דבר.כשמשנים שם צריך להשתמש בו כמה שיותר,לומר לאנשים לקרוא בשם החדש,לחתום על שקים,ליידע ככל היותר את הרשויות וכ``ו או אז הויברציה של השם החדש תתפוס ולאט לאט ישתפרו החיים במקומות שהתכוונו לשפר אותם עם שינוי השם.יש לזכור שימוש כמה שיותר בשם החדש וזמן עד שהויברציה תתחיל להשפיע. שאלותיך במקום ואני תמיד שמחה לשאלות מהסוג הזה. אור שפע ואהבה עינת

sister bliss

New member
שאלה שניה

יש לי עוד שאלה איך אני יכולה לדעת לאיזה שם כדאי לי לשנות את השם? או אם בכלל אני צריכה? עינת

עינת

New member
היי אחותי... :cool:

לשם כך עלייך לפנות ליעוץ אישי אצל נומרולוג/ית שאת סומכת עליו/ה. קיים פורטל הרפואה המשלימה בה מפורסמים בעלי מקצוע בתחום כנסי לשם ותוכלי לבחור.כמובן שאת גם יכולה לפנות אלי באופן אישי אם זה רצונך. אור שפע ואהבה עינת

למעלה