שאלה...

orslimy

New member
שאלה...

אחרי הקרב שהיה כל הצוואר שלי מקדימה היו תפוס מישהו יודע איך לחזק את השרירים שם?

orslimy

New member
אמממ....

כשהשרירים חזקים וגמישים הם לא נתפסים...

שבת שלום אור,

נו,אתה רואה מה זה ישראלי טוב,מהקרב שהיה לך נתפס לך הצואר,ואתה רוצה קרב מול מישהו מ"מועדון קרב",לא משנה מי,הרי לא ישאר לך לא צואר ולא ראש שייתפסו לך.. עכשיו ברצינות,גודל שריר הצוואר אינו קובע,כאשר הצוואר נתפס הוא נתפס,נקודה. המלצה אישית שלי,כשלוש פעמים ביום תעשה תרגילים לשחרור והגמשת שרירי הצוואר: 1. למעלה ולמטה. 2. לצדדים. 3. על הצד,פעם ימין ופעם שמאל. 4. סיבובי צוואר מלאים,סיבוב לימין וסיבוב לשמאל. תרגילים אלה יש לבצע באיטיות ובשלמות,תוך כדי שאתה מנסה להגיע למתיחה מקסימלית. מומלץ לבצע תרגילים אלה:בבוקר,באימון,ואחרי אימון. שלך בפורום, אורי צבי,

orslimy

New member
חחח אורי...

תביא את החזק ביותר שלך.....אין פחד בעיניי.... אני אעמוד בכל אתגר....

MikeTyson

New member
אור ../images/Emo6.gif

שלא תגמור כמו בומבר... "ומאז נעלמו עקבותיו......"

shaqkim

New member
בכיף אחי תבוא למכון נעשה ספרינגים!!

אם אתה לא יודע איך להגיע תשאל את אורי.

MikeTyson

New member
אגב אור,

אחי, אני רחוק מלהיות "החזק ביותר" מ'מועדון קרב', אבל אשמח לעשות איתך ספארינג אצלנו בזירה. אתה תמיד מוזמן :)

אור,בחור חזק שלי,

הכוח בקרב זורם דרך הגוף ולא דרך הפה,אין ספק כי אתה חדור מוטיבציה ואין פחד בעיניך,אך מפה ועד לעמוד??? בכל אתגר???,תתאמן,תצבור נסיון,וחוכמת חיים,ואז תראה איזה פלא,כשיהיה לך את הכוח ,הנסיון,והידע,לא תקרא תיגר על אף אחד ותלמד להיות צנוע,מבלי שתבין איך.זה היופי שבאומנויות הלחימה.תן כבוד וקבל כבוד,זה כל הסוד. שלך בפורום, אורי צבי,

orslimy

New member
אני מאוד מכבד אותך אורי...

פשוט רציתי לראות תגובה, בכיף שלי אני רק בתחילת הדרך, ותמיד מחפש אתגר חדש.... ואני לא יכול לחכות במכון החדש כשנארח אותכם... אני מאמין שיהיו ספרינגים טובים....

אור,

תמיד תזכה לקבל תגובה מצידי ותמיד בכיף. בעזרת השם כשיפתח המכון החדש בת"א,אבוא בעזרת השם ובלי נדר עם חניכי לאימוני ספארינגים משותפים,עשיתי זאת בעבר,ואעשה זאת בעתיד,זו פשוט הנאה לראות את כל הלוחמים מתאמנים יחד בשיתוף פעולה מלא. שלך בפורום, אורי צבי,

BROWN BOMBER

New member
אז אולי זה יהיה חדש בישבילך....

אחרי כל קרב יכאב לך משהו אחר... בעניין האימוני צוור: יש לי כמה חברים שעוסקים בהיאבקות קלאסית ולכל אחד מהם יש היקף צוור של איזה 50 סמ'. לחלקם כלל אין צוור ואחת השיטות שלהם זה לעשות גשר ולהתנדנד על הצוור. אבל זה תרגיל של מתקדמים יותר... עם אתה רוצה לדעת שיטות אימונים הכי טובות שיש אז תשאל מישהו שעוסק בהיאבקות או ג'ודו... בהצלחה בהמשך...

Pyongwon

New member
קרב ראשון, התלהבות ראשונה...

זה כמו אהבה ראשונה. לא צחוק. חכה. תתבגר, תלמד מה לעשות ומה לא לעשות - דרך אגב, הקלטת את הקרב שלך, אור? תתחרה עוד ועוד. ואז נשמע אותך מדבר. לא מזלזלת - חלילה וחס, אבל יש כאן בפורום אנשים שכבר מכירים את העניין. אינך מחדש הרבה, אור. מה שכן, להתחיל להתחרות. ותלמד מהנסיון - גם שלך, וגם של אחרים. והכי חשוב - תראה את הוידאו. כבר עבר מספיק זמן ואתה אמור להיות מסוגל לראות את הקרב מנקודת מבט של אחד שמסתכל פנימה עליך, ולא על אתה עצמך. האם אתה מאושר ממה שאתה רואה? מה היית משנה? האם אתה מתחיל כבר לשנות את הדברים הללו? תתחיל לתקן דברים עכשיו - לך תדע מתי הקרב הבא שלך! ג'ס.

eladי

New member
רעיון חלופי

חברה שגם יודעת לתת מסאז' טוב.... יכולה לעשות פלאים לצוואר תפוס
נ.ב: ישר כוח על הקרב
מקווה לראות אותך מתחרה ומנצח עוד הרבה.

orslimy

New member
חחחחח

אחי קודםם כל תודה על העידוד ולחברה יש יתרונות חוץ ממסאז'...

der bomber

New member
בבקשה מקבל קישור לתרגילים

חשוב באיגרוף עובד לחזק צוואר שלך. מתי צוואר חלש כל מכה זורק ראש ופוגע בעמוד שידרה. באימונים של בוקס חייב עושה תרגילים לצוואר כמו גימנסטיקה לבטן ולגוף. ראית צוואר של טייסון ? זה כמו רגל שלך.

למעלה