שאלה.......

מצב
הנושא נעול.

אלה102

New member
שאלה.......

שאלה.......
שלום לכולם אני חדשה כאן בפורום.....למרות שאני "סוחבת"....את הבעיה כבר המון שנים אני אם לשני ילדים בת40 יש לי סתימה בחצוצרה. פניתי לרופא פרטי שאמר לי שהדרך היחידה ומהירה להריון היא הפרית מבחנה ... עברתי הפרית מבחנה שנחשלה החלפתי רופא...... הגעתי לרופא שהוא שם דבר בנושא ההפריה (ד"ר ישי מב"ח כרמל למי שמכירה ) שמע את הסיפור.....ולדעתו עלי לעבור ניתוח לפרסקופיה .והוא מעדיף את הדרך הטיבעית . ולדעתו הסיכויים הפרית מבחנה פחותים. אשמח לשמוע תגובות והצעות המון תודהההההההה

לי יש שני חצוצרות סתומות ובשבילי רק

שאלה.......
שלום לכולם אני חדשה כאן בפורום.....למרות שאני "סוחבת"....את הבעיה כבר המון שנים אני אם לשני ילדים בת40 יש לי סתימה בחצוצרה. פניתי לרופא פרטי שאמר לי שהדרך היחידה ומהירה להריון היא הפרית מבחנה ... עברתי הפרית מבחנה שנחשלה החלפתי רופא...... הגעתי לרופא שהוא שם דבר בנושא ההפריה (ד"ר ישי מב"ח כרמל למי שמכירה ) שמע את הסיפור.....ולדעתו עלי לעבור ניתוח לפרסקופיה .והוא מעדיף את הדרך הטיבעית . ולדעתו הסיכויים הפרית מבחנה פחותים. אשמח לשמוע תגובות והצעות המון תודהההההההה
I.V.F. לא חושבת שזה נורא כל כך ודווקא סיכוי ההצלחה די גבוהים למרות מה שאומרים. מה יעשו לך בניתוח, יפתחו את החצוצרה? מה עם החצוצרה השניה? לדעתי בגלל הגיל לא כדאי לחכות לניתוח ואח"כ לאפשרות בדרך הטבעית, אני הייתי הולכת על הפריית מבחנה, בשביל מה לסבול כל כך.

לימור הרבה זמן לא ראיתי אותך מה שלו

I.V.F. לא חושבת שזה נורא כל כך ודווקא סיכוי ההצלחה די גבוהים למרות מה שאומרים. מה יעשו לך בניתוח, יפתחו את החצוצרה? מה עם החצוצרה השניה? לדעתי בגלל הגיל לא כדאי לחכות לניתוח ואח"כ לאפשרות בדרך הטבעית, אני הייתי הולכת על הפריית מבחנה, בשביל מה לסבול כל כך.
מך? ומה שלום עומר המתוק משהו חדש?

נורושקה הכל בסדר גמור

מך? ומה שלום עומר המתוק משהו חדש?
נורושקה הכל בסדר גמור
היו חגים וחופשה מרוכזת וכו' אני תמיד משתדלת להתעדכן אחורה ולראות מה חדש אצל כולם. התמונות של יובלי מהממות וזה שזה כבר הולכת בכלל פצצה, ילדת פלא

s h r o n i t

New member
מה שקרה לי...

מה שקרה לי...
גם לי היו 2 חצוצרות סתומות. עברתי צינתור חצוצרות ועכשיו אני בהריון ספונטני לחלוטין!!! ( לפני שעברתי את הצינתור, עברתי 5 טיפולי IVF שנכשלו). התהליך של הצינתור הרבה הרבה יותר קל מתהליך של הפריה חוץ גופית וגם פותר את הבעיה הספציפית הזו של חצוצרות חסומות. למה לעבור טיפול IVF כואב ומתיש אם אפשר בצינתור פשוט וקל לפתור את הבעיה?

הא, הא, אצלי זה הרבה יותר מסובך...

מה שקרה לי...
גם לי היו 2 חצוצרות סתומות. עברתי צינתור חצוצרות ועכשיו אני בהריון ספונטני לחלוטין!!! ( לפני שעברתי את הצינתור, עברתי 5 טיפולי IVF שנכשלו). התהליך של הצינתור הרבה הרבה יותר קל מתהליך של הפריה חוץ גופית וגם פותר את הבעיה הספציפית הזו של חצוצרות חסומות. למה לעבור טיפול IVF כואב ומתיש אם אפשר בצינתור פשוט וקל לפתור את הבעיה?
הלוואי שצינתור היה עוזר לי, בשביל לפתוח את החצוצרות שלי יש צורך בסכין המנתחים, כי הם חסומות לחלוטין אז כנראה שאת צודקת ואם זה כל כך קל שתלך על צינתור. מהיום הראשון שגילו אצלי בעיית פוריות הופנתי ישר ל-I.V.F לא מכירה משהו אחר, לכן זה נראה לי יחסית לא קשה במיוחד
אבל נכון כל מקרה לגופו.

s h r o n i t

New member
האם רופא מומחה לצינתורים

הלוואי שצינתור היה עוזר לי, בשביל לפתוח את החצוצרות שלי יש צורך בסכין המנתחים, כי הם חסומות לחלוטין אז כנראה שאת צודקת ואם זה כל כך קל שתלך על צינתור. מהיום הראשון שגילו אצלי בעיית פוריות הופנתי ישר ל-I.V.F לא מכירה משהו אחר, לכן זה נראה לי יחסית לא קשה במיוחד
אבל נכון כל מקרה לגופו.
האם רופא מומחה לצינתורים
בדק לפי צילום הרחם שלך אם את מתאימה לצינתור? לדעתי כדאי לבדוק את זה.אולי תופתעי לטובה ותתאימי לטיפול? בכל מקרה ,בהצלחה.

לא מומחה לצינתורים אבל רופאים אחרים

האם רופא מומחה לצינתורים
בדק לפי צילום הרחם שלך אם את מתאימה לצינתור? לדעתי כדאי לבדוק את זה.אולי תופתעי לטובה ותתאימי לטיפול? בכל מקרה ,בהצלחה.
שללו על הסף, אולי באמת כדאי לבדוק את הנושא יותר לעומק.
על שהארת את תשומת

s h r o n i t

New member
סתם שתדעי...

שללו על הסף, אולי באמת כדאי לבדוק את הנושא יותר לעומק.
על שהארת את תשומת
סתם שתדעי...
כשדיברתי על צינתור עם הרופא שטיפל בי ביחידת ההפריות,הוא ממש זילזל בתהליך ואמר שזה בזבוז זמן. באמת ,למה להם להמליץ על תהליך כזה שפותר לנו את הבעיות ומשאיר אותם, הרופאים ללא מטופלות וללא הכסף הרב שהם מקבלים על כל אחת מאיתנו????

אני מציעה לך לקבל את ההמלצה

שאלה.......
אני מציעה לך לקבל את ההמלצה
אם מומחה IVF מציע לך את זה ברור שאין לו אינטרס להציע לך משהו לא נכון. הוא ירוויח הרבה יותר אם תלכי ל IVF (ובתור אמא ל 2 תאלצי לעשות את זה באופן פרטי). צינתור חצוצרות זו פעולה לא מסובכת כל כך וההחלמה לא קשה. שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה