שאלה ...

מצב
הנושא נעול.

הוביטית

New member
שאלה ...

שאלה ...
היום הגיע אלינו אישור לטיפול אחד של IVF , וזה אחרי שבפעם הקודמת (לפני שנתיים כמעט) קבלנו אישור ל 3 טיפולים במכה אחת. האם זה בגלל שזה כבר סוף שנה? בגלל הגזירות (ז"ל??!! ) של האוצר? בגלל שמדובר בילד שני ? מה לדעתכם התשובה הנכונה. (ממש שאין לי מושג מה התשובה הנכונה). הוביטית שאפשר לצרף אותה למוזרקות ותודה לורדה על העזרה
.

העין ה 3

New member
מה שאני אומרת זה רק ניחוש

שאלה ...
היום הגיע אלינו אישור לטיפול אחד של IVF , וזה אחרי שבפעם הקודמת (לפני שנתיים כמעט) קבלנו אישור ל 3 טיפולים במכה אחת. האם זה בגלל שזה כבר סוף שנה? בגלל הגזירות (ז"ל??!! ) של האוצר? בגלל שמדובר בילד שני ? מה לדעתכם התשובה הנכונה. (ממש שאין לי מושג מה התשובה הנכונה). הוביטית שאפשר לצרף אותה למוזרקות ותודה לורדה על העזרה
.
מה שאני אומרת זה רק ניחוש
לי נראה שזה בגלל שזה סוף שנה. אבל מה אכפת לך? במילא בטיפול הזה אתם תצליחו...
זה בטוח לא בגלל שמדובר בילד שני, כי אני קיבלתי בחודש יולי אישור ל-3 טיפולים.

אני מקווה שזה בגלל סוף שנה

שאלה ...
.
אני מקווה שזה בגלל סוף שנה
ומקווה שהמתכון המנצח של הפעם הקודמת יעבוד הפעם במכה ראשונה!

ריקי בש

New member
אישור ועדה

שאלה ...
.
אישור ועדה
נראה לי שכן. הגיוני שכעת סוף השנה ונותנים אישור רק לטיפול אחד כדי שזה לא יגלוש ל- 2004 כשאולי יכנסו הגזרות. טוב, לא משנה. תעברו את הטיפול הזה בהצלחה והלוואי ולא יהיה צורך בעוד אישורי ועדות מסוג זה- יש לכם כבר ילד או ילדה, נכון? איזה יופי אם עכשיו יבואו גם תאומים או תאומות??? לי נראה מושלם ממש. בהצלחה וכל טוב, ריקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה