שאלה....

יעל24יעל

New member
שאלה....

האם אתם חושבים שבתחילת קשר יכולים להיות גברים שצריכים "פוש" או שפשוט מי שמעוניין יעשה משהו ומי שלא עושה כלום לא מעוניין? יכול להיות שגבר מעוניין (אוקיי אולי לא סגור על עצמו ב-100%) אבל לא יעשה כלום מכל מיני סיבות(סיפור לא סגור, תקופה לא משהו וכו'), לאו דווקא ביישנים.... יכול לקרות מצב שקצת תעוזה ויוזמה מהצד הנשי תעזור להם להחליט??

לדעתי..

לפעמים יש גברים שבאמת צריכים פוש, אני הייתי עם אחד כזה..משום מה הוא פשוט לא יזם..אז אני פשוט עשיתי את הצעד הראשון, טוב לפחות את רוב הצעד הראשון..ומאז הכל המשיך יופי... וכן יש מצב שהוא בתקופה לא משהו, או דבר בסגנון...לא תמיד זה מביישנות.. לדעתי אנחנו הנשים צריכות לקחת קצת יוזמה מצידנו..

לא יכולתי שלא לשים לב

החיפזון מן השטן.... קראתי אותך בפורום השכן, הבנתי שאת קצת לחוצה לגביי העניין הרומנטי. אבל, אני דווקא חושב שלתת פוש זה דבר נחמד אם יש מוכנות של הצד השני לכך, לדעתי לאור מה שקראתי- את ממהרת מידיי ומאד יכול להיות שבכך את מלחיצה אותו. את גם לוקחת יותר מידיי ברצינות את מה שכותבים לך שם בפורום השכן.... תנסי ללכת עם הלב ולא עם התגובות. בהצלחה

יעל24יעל

New member
אם נכנסת לפורום השכן.....

אני יכולה להסיק מזה שגם אתה מתעניין בתחום? ולגבי, כן מאמינה או לא זה כבר לא משנה.... כי הבחור די נעלם מהאופק, תמיד מגיב כשאני פונה אליו אבל להיפגש?? זה כבר מחוץ לתחום! לא מבינה אותכם הגברים, למה לא להגיד לא מתאים לי או אפילו לא לענות לי? למה לענות ולדבר כאילו הכל רגיל?

אני כן מתעניין בתחום הזה

אבל אני לא לוקח משם את הכל במובן מאליו. קצת פרופורציה, לכי עם הלב, עם התחושות, עם ההרגשות שלך. לבחור בחור ולצפות לו רק כי אמרו לך שבחודש כזה וכזה יהיה לך ככה וככה- זה נשמע לי ממש לא מציאותי.

joshh

New member
היי יעל

הייתי מציע לחשוב שכל מה תעשי גם גבר עלול לעשות. אין ממש הבדל ביחסים שלנו אחד לשני. גברים ונשים כאחד יודעים להעלם מין האופק (אני קורא לה "תופעת ההיתאדות") גברים ונשים כאחד, יודעים להיות פסיבים או אקטיבים במערכת יחסים. בד"כ עם הצד השני יוזם פחות ונוטה להיות מאוד פסיבי, לא תמיד פוש יעזור. יכול מאוד להיות שהוא לא כ"כ מעוניין והכל עניין של זמן עד שהוא יעלם מין האופק (כמובן שמדובר על התחלה של משהו). הייתי מציע לך, לא להתאם את עצמך לבן זוג, אלה להיפך, להתאים לך בן זוג שיתאים לך (וכמובן שהכל בפרופורציות). לגבי התופעת ההיתאדות: אנשים שמפחדים להתמודד אם: לאכזב את הצד השני, או לקבל החלטה. נוטים להעלם, וכך הם לא צריכים להתמודד עם הצד שני שישאל למה, מה עשיתי וכו... פשוט תמשיכי אלה. joshua

magenta73

New member
יש ויש

יש כאלה שצריכים פוש. כן. האקס שלי היה כזה. אבל זה היה לאחר היכרות מאוד ארוכה. יש כאלה שפוש רק ידחה אותם וילחיץ אותם. במיוחד אם הם לא סגורים על עצמם. את צריכה לפעול מהלב, לראות איך הוא מגיב אליך כשאתם ביחד, אם יש מסרים... אם יש עיניין, השאלה שלך מאוד פתוחה וכוללנית...

מי שמעונין לא זקוק ל"פוש ברגע שהוא

ירצה הוא יביע זאת בדרכו. יש מצב שגבר מעוניין בבחורה (היה לי) ולא רוצה לאבד אותה הוא יודע שהיא מיוחדת ומקסימה אבל ניתפס בתקופה לא נוחה מבחינתו בעיות משפחה .לימודים בחינות. צינון מחברה קודמת. יכול לקרות מצב שיוזמה מצד הבחורה יכול מעט לנער אבל לטעמי זה לא יהיה נכון לגבי גבר רציני ומעוניין . אבל כמובן יש גברים שצריכים שיניקו אותם אם היה אפשרי .הם צריכים כתף ומעודדת ויוזמת . בסוף נישאל מי הגבר הבחורה או הבחור!

למעלה