שאלה...

orslimy

New member
שאלה...

מי לדעתכם לרוב לוקח ב UFC? סטרייקרים? קיקבוקסרים? קרקעיסטים? או סוסי ים מעל 150 קילו?(שמן הסתם הם לא עושים הרבה חוץ מלדחוף ותת אגרופים)

toy s0ldier

New member
השרשור הקודם בקשר לmma

בשרשור הקודם הגענו לנושא הזה בשנים האחרונות יותר טסרייקרים אבל שוב! רק סטרייקרים שיודעים איך להתגונן מפני הפלות לקרקע ויודעים קרקע אף סטרייקר טהור לא ישלוט בזירות הmma

toy s0ldier

New member
ובאותו עניין

גם אף גרפלר טהור לא ישלוט בזירות הmma אני חושב ש"רן גוגיטסו" סיכם את הנושא הכי טוב שאפשר "בזירות mma כדאי לדעת לחימה בעמידה, בקלינץ' ועל הקרקע, ולשלוט טוב בלפחות תחום אחד. בשאר התחומים צריך לדעת מספיק כדי לצאת מהם ולחזור לתחום בו אתה שולט (ויהיה זה עמידה או קרקע או קלינץ')."

orslimy

New member
אני לא חושב..

שיש כזה דבר גרפלר טהור שמתחרה.. כי הוא יחטוף מכות... אבל כן יש סטרייקר טהור ויש הרבה כאלה.... תמיד הם באים בביטחון ומקבלים ריתוק ויוצאים עם הזנב בין הרגליים וואי יש לך מושג איפה אפשר לראות UFC ? ראיתי פעם היום אני חושב שאין יותר..

AmitNHB

New member
הידהיקו יושידה ורויס גרייסי למשל.

הם גראפלרים טהורים שמתחרים היום, ובהצלחה רבה.

razcoren666

New member
תלוי מה ההגדרה שלך להצלחה...

יושידה הפסיד לגרנר בקרב בכורה שלו... ורויס נילחם בשלושה קרבות בחמש השנים האחרונות, תיקו ליושידה ניצחון על אקבונו והספד לסאקורבה.

AmitNHB

New member
הצלחה חלקית, מסכים, אבל הצלחה.

יושידה ניצח את האנט (130 ק"ג) וגם נתן 2 קרבות שקולים מאוד לסילבה. גרנר שוקל 50 ק"ג יותר מיושידה, קרב בכורה או לא. רויס אכן לא התחרה הרבה בשנים האחרונות, מסכים.

AmitNHB

New member
טעות.

לא יודע איך פיספסתי את השרשור הזה, אבל ברור שטעיתם במסקנה שלכם. תקרא את ההודעה ששרשרתי להודעה המקורית בנושא.

AmitNHB

New member
תשובה...

קודם כל, קיקבוקסרים זה סטרייקרים עד כמה שאני מבין אז השאלה שלך מתמצתת לסטרייקרים מול גראפלרים. כאשר מדובר בגראפלר נטו מול סטרייקר נטו, אתה מוזמן לראות את אירועי ה UFC הראשונים ולגלות את התשובה. היום, חייבים לדעת את שניהם לפחות ברמה סבירה בשביל לעבור סיבוב אחד. בכל זאת, בוא נתבונן על הרקע היותר עשיר של אלופי ה UFC בשנים האחרוות: משקל כבד: רנדי קוטור (גראפלר) ג'וש בארנט (גראפלר) ריקו רודריגז (גראפלר) טים סילביה (סטרייקר) פרנק מיר (גראפלר) אנדריי אורלובסקי (סטרייקר) משקל קל כבד: טיטו אורטיז (גראפלר) רנדי קוטור (גראפלר) ויטור בלפורט (מעורב) צ'אק לידל (סטרייקר) משקל בינוני: מורילו בוסטמנטה (גראפלר) אבן טאנר (נדמה לי גראפלר, אבל אני לא סגור על זה) ריץ פרנקלין (גרפאלר) משקל "וולטרוויט": מאט היוג' (גראפלר) בי. ג'י. פן (גרפאלר) משקל קל: ג'נס פלבר (סטרייקר) PRIDE: משקל כבד: אנטוניו נוגיירה (גראפלר) פידור אמליאננקו (גראפלר) משקל בינוני: ונדרליי סילבה (סטרייקר)

razcoren666

New member
עמית,

לא ממש הבנתי למה פירטת על כל לוחם, אבל בכל זאת לדעתי אם תסתכל קצת יותר על זירת הפרייד, ולדעתי היא הזירה הבכירה כיום, משקל הסטרייקרים עולה על הגראפלרים. למרות שבטורניר כרגע הם מאוד מאוזנים. סילבה-ס שוגון-ס אוורים-ס ווצנצין-ס נארמוקה-ג מינוטורו-ג ארונה-ג סאקורבה-ג כרגע יש תיקו 4-4, עו שבוע וחצי נראה מי מוביל....

AmitNHB

New member
רז,

פירטתי בכדי להראות שעדיין הייתה שליטה של גראפלרים בשנים האחרונות כי זו היתה השאלה, לא ? עם זאת, אני מסכים שמגמת השליטה של הגראפלרים, השתנתה מאוד בעשור האחרון והיא ממשיכה להתאזן גם כיום.

toy s0ldier

New member
בקשר לאיפה אפשר לראות ufc

אני ראיתי הרבה מאוד טורנירים של היו אף סי דרך הביטורנט אשמח לעדכן אותכם עם לינקים מהירים יחסית בקשר לכל טורניר ufc חדש שיוצא אם תרצו אפרסם לינקים

toy s0ldier

New member
ufc 53

http://static.thepiratebay.org/downloadtorrent/3342031.torrent/UFC.53.Heavy.Hitters.3342031.TPB.torrent תהנו

toy s0ldier

New member
מורידים בתוכנה שנקראת ביטורנט

אם אתה רוצה צור איתי קשר באי סי קיו או במסנג'ר אני אשמח להדריך אותך איך להשתמש בתוכנה נכון (אשמח לעזור לכל אחד מפורום זה גם בלינקים וגם בהסבר על התוכנה) אי סי קיו : 338004434 מסנג'ר:[email protected] אם אתם רוצים שאני פשוט אעלה לינק לתוכנה שאני משתמש בה תגידו ואעשה זאת

למעלה