שאלה

לוסי1

New member
שאלה

שמעתי שיש מכשיר שקוראים לו בייבי סנסור או משהו כזה אם מישהו יכול לתת לי הסבר על המכשיר אודה לו מאוד כמו כן גם אם מישהו קנה את המכשיר ויכול להגיד לי מהתנסות אישית עם המכשיר מה הוא חושב על המכשיר... תודה מקרב לב לוסי

עופריקו

New member
לוסי......

המכשיר נקרא ביבי סאנס. הוא יצא בעקבות המקרים של מוות עריסה ,המכשיר בוקר את הדופק של התינוק , הוא בנוי מ2 פלטות שנמצאות מתחת לסדין התינוק שוכב עליהם..כאשר המכשיר לא מזהה דופק הוא מתריע באזעקה. חייב לציין שמכשיר זה אינו מטפל הוא רק מתריע להורים .ואז ההורים צריכים לבדוק ולעשות החייאה במקרה הצורך. מקווה שעזרתי עופר ששוכח כל פעם לכבות את המכשיר שמוציאם את הקטנה מהמיטה ... ;-)

לוסי1

New member
ו...

האם הוא יכול להפריע לתינוק? האם הוא עושה/עשה פשלות? וכמה הוא עולה?

עופריקו

New member
ו....הו..שלי

הוא לא מפריע לתינוק פאשלות יש לפעמים אי כי נדירות של אזעקות שוא אבל זה כמעט לא קורא . ולגבי כמה הוא עולה באמת שאין לי מושג זה דברים שניתן להשיג מחברים או משפחה ו....על מתי מדובר ? עופר שמקווה שהוא עזר

lmerav

New member
בממוצע 300 ש``ח- תלוי איפה קונים

אני עושה סקר לפני שאני קונה משהו יקר. מירב המכשיר טוב לתינוקות רכים. אני הייתי בודקת את התינוק שלי כל שעה מהפחדים שהיו לי פן יפסיק לנשום.. והמכשיר יכול לעזור לך להפסיק לדאוג !!!!

כמה עולה!!!

עולה בסביבות 500 ש``ח בחנויות אם תרצי לקנות יש לי 2 מכשירים למכירה אצלנו הם כבר עברו את הגיל תוכלי ליצור קשר במייל [email protected] מקווה שעזרתי אבא שישן רגוע שהתינוקות שלו ישנו

odeia

New member
לוסי, הבייבי סנס בודק נשימה ולא

דופק. מספרים גם על התראות שווא, אבל מה זה לעומת הזעקות אמת, כמו אצלי. היום מחקרים מראים שזה לא כל כך מנע מוות בעריסה כמו שחשבו לפני כן. אני כן ממליצה להשתמש, רק לזכור לכבות כשמוציאים את הילד מהמיטה. המכשיר מאוד יקר, מעל ה-600 ש``ח, מה שאני יודעת. יש כאלו שלא משתמשים בזה ויש כאלו שכן, השיקול הוא שלך. שיהיה בבריאות ובמזל טוב

למעלה