שאלה:) מישהו יודע מתי מתחילים לצלם את העונה השנייה??? ואיפה? בהרצליה? אם כן אני אלך כל יום לצילומים
ח חלי13 New member 26/6/05 #1 שאלה מישהו יודע מתי מתחילים לצלם את העונה השנייה??? ואיפה? בהרצליה? אם כן אני אלך כל יום לצילומים
י יגאלוש היחיד New member 26/6/05 #4 הרצליה?? רחוב הקסם???? חחחחח הייתי שם מלא פעמים שאמא שלי הייתה עובדת שם, לא בהפקה או משו סתם בקשישה...
הרצליה?? רחוב הקסם???? חחחחח הייתי שם מלא פעמים שאמא שלי הייתה עובדת שם, לא בהפקה או משו סתם בקשישה...
M MoRoSh AlKoBi New member 26/6/05 #6 אתה מדבר שטויות אני מדברת עם אדם והוא אומר שזה יכול להיות ברעננה ועדיין לא יודעים מתי יתחילו את הצילומים!!!!!!!!!!!!!!! ואם אתה לא מאמין תשאל את אדם הירש!!!!!!
אתה מדבר שטויות אני מדברת עם אדם והוא אומר שזה יכול להיות ברעננה ועדיין לא יודעים מתי יתחילו את הצילומים!!!!!!!!!!!!!!! ואם אתה לא מאמין תשאל את אדם הירש!!!!!!
M MoRoSh AlKoBi New member 28/6/05 #10 לשלוח לו מייל!!! ואם את לא יודעת איך לשלוח לו מייל אז תנסי לבד כי אני לא יגיד לך איך כי אז הוא יכעס עליי!!!
לשלוח לו מייל!!! ואם את לא יודעת איך לשלוח לו מייל אז תנסי לבד כי אני לא יגיד לך איך כי אז הוא יכעס עליי!!!
ח חלי13 New member 28/6/05 #11 טחח אז למה מההתחלה אמרת לי לשאול אותו אם אין לי את האי מייל שלו?? פחפחפחח חכמהה