שאלה

שאלה

לום לכולם מחר אני קונה נגן mp 3 ומה שרציתי לשאול זה האם יש אפשרות זאת נגיד אני נוקח את נגן ומחבר למחשב אחר מעביר שירים לנגן עצמו ואז כשאני מחבר למחשב שלי אני יוכל להעביר את הישרים למחשב מהנגן עצמו שהעברתי אליו שירים ממחשב אחר האם הבנתם למה אני מתכוון תודה

יאיר B

New member
בקיצור: אתה רוצה נגן שמתפקד כDOK

רוב הנגנים עושים זאת. יש מיעוט שדורשים תוכנה מיוחדת לצורך כך (התוכנה צריכה להיות מותקנת על כל מחשב שמחברים אליו את הנגן). אם תכתוב איזה דגם אתה רוצה לקנות - נוכל להגיד לך אם צריך תוכנה ייחודית עבורו או לא. { הנ"ל נכון לגבי מערכת חלונות XP. לגבי מערכות אחרות או גרסאות ישנות של חלונות - אני לא יודע }

יש לי עוד שאלה אחרונה

מה הבדל בין נגנים שמוכרים עם דרייבר ויש כאלה ש בלי דרייבר המון המון תודה לכל מי שעזר לי עד עכשיו

יאיר B

New member
כמו שכתבתי מקודם

יש נגנים שצריך תוכנה כדי להעביר אליהם את השירים. המחשב לא מזהה את הנגן בלי התוכנה. בלי התוכנה לא ניתן לתקשר עם הנגן. אחרים לא צריכים תוכנה ומדברים עם כל מחשב בלי בעיה (אם יש לו חלונות XP). הם מזוהים ככונן נוסף ב"המחשב שלי" וניתן לגרור אליהם שירים מכל כונן אחר.

יאיר B

New member
שוב, זה תלוי בדגם שאתה רוצה לקנות

תברר טוב את הנושא הזה. הכי טוב: תרשום איזה דגם אתה רוצה לקנות ונגיד לך בדיוק מה הסיפור שלו.

weird dust

New member
ipod דורש תוכנה יעודית

שמה iTunes ובלעדיה אי אפשר להעביר שירים לנגן. אפשר להגדירו כדיסק קשיח אבל הוא לא יקרא את השירים. IRIVER למשל בארץ (גירסה שיובאה באירופה) יכול לקרוא רק דברים שהוכנסו אליו ואין לו תוכנה. אפשר להישתמש ב2 המצבים בנגן כדיסק און קיי ושניהם לא יקראו קבצים שאינם MP3 או שיש להם מקום שיועד לזה.

למעלה