שאלה היום יש בהוט מאוחר בלילה את הסרטים בת התליין 3 ומונסטר מן. שווה להישאר ערה? בשביל אחד מהם?
L liavsayegh New member 29/6/05 #1 שאלה היום יש בהוט מאוחר בלילה את הסרטים בת התליין 3 ומונסטר מן. שווה להישאר ערה? בשביל אחד מהם?
ד דם דם New member 29/6/05 #3 את לפרקון 4 לא ראיתי אבל בקשר לקיוב אני יכול להגיד לך אם אתה רוצה שזה סרט לא משהו דבילי קצת, על כמה אנשים שנתקעים בתוך מבוך בצורת קובייה הונגרית משהו כזה...וספינת רפאים סרט לא רע-ספינה רדופה וכו'
את לפרקון 4 לא ראיתי אבל בקשר לקיוב אני יכול להגיד לך אם אתה רוצה שזה סרט לא משהו דבילי קצת, על כמה אנשים שנתקעים בתוך מבוך בצורת קובייה הונגרית משהו כזה...וספינת רפאים סרט לא רע-ספינה רדופה וכו'
ר רועי123456 New member 29/6/05 #5 ולדעתי קיוב זה סרט יפה גם קיוב 2 זה יפה אבל 1 יותר וספינת הרפאים גם טוב
ד דם דם New member 29/6/05 #6 אה אוקיי אני לא ממש התלהבתי מקיוב,הוא סרט נחמד והכול אבל לא כזה משהו מרגש ומקסים. סרט ממוצע פלוס. ספינת רפאים אבל זה סרט באמת נחמד, יש בו כמה קטעים דיי מקפיצים
אה אוקיי אני לא ממש התלהבתי מקיוב,הוא סרט נחמד והכול אבל לא כזה משהו מרגש ומקסים. סרט ממוצע פלוס. ספינת רפאים אבל זה סרט באמת נחמד, יש בו כמה קטעים דיי מקפיצים