שאלה

• פותח הנושא chty
  • פורסם בתאריך

chty

New member
שאלה

סליחה על השאלה הטיפשה...... מה זה מיני דיסק??? מה ההבדל שלו מאמ פי שלוש?! אני לא מבין את זה...?? האם יש בו דיסקים?? ושוב.. סליחה על השאלה הטיפשה.. תודה מראש...

homart

New member
כתה תשובות....

מיני דיסק כשמו כן הוא, זה מכשיר הקלט קטן שסוני המציאה שמקליט על דיסקים קטנים, כל דיסק כזה יכול להגיע עד 320 דקות בד"כ, היום סוני הישתכללו והמציאו מיני דיסקים שהם גם mp3 אבל בכללי יש הבדל גדול בין MP3 למיני דיסק

weird dust

New member
שמו ממשמעו

מיני-דיסק = דיסק קטן. כן, המצאה יפה של סוני הוא המיני דיסק. דיסקים קטנים שיכולים להכיל בעיקרון עד 4 דיסקים רגילים ואם זה החדשים אז יותר. בעיקרון אני מאוד (אבל מאוד) לא ממליץ עליו ואני מאוד התבאסתי ממנו. אני לא אהבתי כמעט כלום חוץ ממשקל וגודל קטן וזה שהיתה לו חיי בטריה לא נורמאלים (כמובן עם בטריה אצבע כי הבטריה הרגילה נגמרה תוך חצי שנה).

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo11.gif

מיני דיסק - כשמו כן הוא. מיני = קטן; דיסק = דיסק (?) בקיצור, מיני דיסק זה דיסק קטן, יותר בצורה של דיסקט אבל זה לא עקרוני. אמ פי 3, בתקווה שהתכוונת לנגן MP3, אז זה נגן שהזיכרון שלו בד"כ בנוי בתוך הנגן, ואי אפשר להחליף זכרון כמו שמחליפים דיסק, או מיני דיסק במקרה הזה... יש 2 סוגים עיקריים 1. נגנים שמבוססים על הארד דיסק 2. נגנים שמבוססים על זיכרון פנימי אםה התלבטות היא בין מיני דיסק לMP3 אז לדעתי MP3, כי לא צריך להסתרבל עם דיסקים, ונגנים טובים מגיעיםעם נפח מספק. אם אתה צריך עזרה, אז תשאל. ואם מישו הספיק לענות אז... אז.... אז.... חבל

weird dust

New member
זה באותה דקה

ואני כמה שניותחריך. שטויות - זה די אותה תשובה אם שמים לב.

למעלה