שאלה...

ילדונת21

New member
שאלה...

אני בת 21, עדיין בתולה :-} בכל מקרה,כמה גברים כבר ירדו לי ואני לא חושבת שאי פעם גמרתי שאלתי... איך אני יכולה לדעת אם גמרתי או לא?! אני מתארת לעצמי שכשאני אגמור אני אדע,לא?! אז כל הגברים שירדו לי לא ידעו מה הם עושים?! אולי אני לא יכולה לגמור מירידה?! אני יודעת שהחיים הם לא תוכנית טלויזיה אבל בכל זאת לפעמים אני רואה בנות בטלויזיה שכשיורדים להם הם נאנחות/צורחות/מאבדות שפיות אני גם רוצה לגנוח ולהאנח וכו... אבל הייתי רוצה שזה יבוא לי בטבעיות, נמאס לי להתאמץ כדי שהגבר שאיתי יחשוב שאני מסופקת... למישהו יש עצות???

3 Nos Bar

New member
../images/Emo6.gif

תיכף יגיעו הנשים ויתנו לך בראש.

niva99

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif

וגם תנסי תחילה לברר עם עצמך מה עושה לך טוב ובאיזו דרך את כל יכולה להיות מסופקת. ( משהו כמו לדעת להכיר את הגוף שלך... נק' ארוגניות)

magenta73

New member
טוב...

קודם כל לא כל מה שאת רואה בטלויזיה זאת המציאות... דווקא הייתי שמחה אם באמת, כל פעם, בשנייה שגבר היה מזיז את ראשו לעבר "שם" ונוגע בי בקצה קודקודו הייתי מתחילה לצרוח ולאבד שליטה, זה לא מה שקורה באמת, אז... לגבי זה את יכולה להירגע. דבר שני אני מציעה לך להתנסות בקצת אהבה עצמית... את מכירה את עצמך הכי טוב, כך גם את גופך. יש כל מיני סוגים של אורגזמות, או יותר נכון עוצמות שונות. גם מאוד קשה להגיע לאורגזמה כשאת לחוצה או חושבת על משהו אחר. את קודם כל צריכה להירגע. אני גם מצטרפת לאחרים, לפנות לפורום של מיניות... ובהצלחה!

למעלה