שאלה למה יש למטוס הזה שעון טיימר משנת טרפפו? ולמה הוא משמש? הרי יש טיימר בשעון טיסה.
Y yoav6969 New member 8/7/05 #1 שאלה למה יש למטוס הזה שעון טיימר משנת טרפפו? ולמה הוא משמש? הרי יש טיימר בשעון טיסה.
נ נועם04 New member 8/7/05 #4 או לחילופין למערכת הדיחוס של המטוס (אני לא מצליח לקרוא את המספרים שרשומים אליו) אבל מבחינת האזור שבו הוא ממוקם (מערכת האוויר) יותר הגיוני שזאת החוגה שמכיילים את גובה הטיסה
או לחילופין למערכת הדיחוס של המטוס (אני לא מצליח לקרוא את המספרים שרשומים אליו) אבל מבחינת האזור שבו הוא ממוקם (מערכת האוויר) יותר הגיוני שזאת החוגה שמכיילים את גובה הטיסה
Y YHS New member 8/7/05 #7 זה לא נראה MD-11 גם לא כל כך DC-10 בתמונה הקוקפיט של MD-11 אני לא מצליח לראות את המספרים, לכן אני לא בטוח שזה טיימר.
זה לא נראה MD-11 גם לא כל כך DC-10 בתמונה הקוקפיט של MD-11 אני לא מצליח לראות את המספרים, לכן אני לא בטוח שזה טיימר.
Y yoav6969 New member 8/7/05 #8 אז זהו ש... כן! MD-11. ואם תסתכל טוב על הפרטים בתמונה - תצטרך לאכול איזה כובע...
Y yoav6969 New member 8/7/05 #10 המספרים הם: 00 עד 55 בקפיצות של 5. מדובר בשעור עצר ללא ספק. השאלה למה צריך אותו? הרי יש שעון מטוס גם לקפטן וגם ל-F.O.
המספרים הם: 00 עד 55 בקפיצות של 5. מדובר בשעור עצר ללא ספק. השאלה למה צריך אותו? הרי יש שעון מטוס גם לקפטן וגם ל-F.O.