שאלה

paulthe1

New member
שאלה

מצאתי את השיר -EMBRYO של הפינק פלויד. האם השיר נדיר.??? (אם משהו רוצה אותו שישאיר לי את האימייל שלו ואני אשלח אותו...)

זה לא שיר נדיר

הוא יצא באוסף Works בתחילת שנות השמונים, ועדיין ניתן למצוא אותו. במקור, הוא יצא באוסף של הלייבל Harvest של EMI, בו היו הפלויד חתומים בשנות השישים. באוסף היו שירים של אמנים נוספים. הפלוידים חשבו שהשיר "אינו גמור" ולכן דרשו שהאוסף ייגנז - וכך קרה. לכן, במשך שנים רבות לא היה ניתן להשיג את השיר. כאמור, השיר נכלל באוסף Works - בגרסתו המקורית, זו שהופיעה באוסף של Harvest. בנוסף, הפלוידים נהגו לבצע את השיר בהופעות בתחילת שנות השבעים. ישנן הקלטות רבות של השיר בהופעה - אך אלו לא יצאו רשמית. והערה: אנא עיין בתקנון הפורום, לעניין המשפט האחרון שהוספת.

wish i was here

New member
אם כבר מדברים על שירים נדירים

מישהו יודע כיצד ניתן להשיג את apples and oranges?

wish i was here

New member
עזבו כבר השגתי אותו

בדרכים "כאלה ואחרות" (המבין יבין),שיר פסיכדלי לאללה,וואי זה מרגיש כאילו בארט מנסה לסמם אותך דרך השיר....אני ממליץ לכולם לשמוע!!!!!

יפה ש"השגת" אותו....אבל אם אתה בכל

זאת רוצה להשיג אותו בצורה שתואמת קצת יותר את הרוח בפורום
אז אתה יכול למצוא ואתו בקומפולציה של shine on מצורף שם דיסק של סינגלים כולל השיר הזה ו-9 אחרים: arnold layne candy and a currant bun see emily play paint box it would be so nice julia dream point me at the sky careful with that axe eugene האזנה נעימה

One Echoe

New member
נו באמת..

מי יקנה את הקופסא הזאת בשביל הדיסק סינגלים הזה? שיוציאו אותו בנפרד...

כמדומני שהוא אכן יצא בנפרד

אבל היום לא ניתן להשיג אותו ככזה, דבר שהוא מוזר בפני עצמו.

למה...

באוסף המצויין רילקס! שיצא במהדורה שניה, שכלל את השירים עד BIKE ועוד סינגלים כמו AAO, CATCB....ג€ וכמו כן יצא דיסק של כל הסינגלים שנקרא MASTERS OF ROCK.

היי, אני לא קבעתי את הקווים המנחים

של הפורום.... חוץ מזה אם אפשר לנהוג איפה ואיפה אז מה הקטע בכלל ב"אסור להוריד/לצרוב/לעתיק/לגנוב/וכ"ו" ... בשביל הרבה אנשים גם לקנות דיסק אחד זה יותר מידי...

One Echoe

New member
לא רציתי שזה ישמע אישי אליך.

זה היה באופן כללי יותר, היינו-עצבים על זה שאם מישהו רוצה רק את הדיסק סינגלים, למה שהוא יקנה את כל הקופסא.

מסכים, אבל על אותו משקל יכול מישהו

לומר שהוא לא רוצה בשביל שיר אחד לקנות אלבום שלם... כמובן שכשמדובר בקופסה שעולה 700 שקל זה אויל קצת סיפור אחר...אבל העיקרון דומה.

One Echoe

New member
להה...

זו כבר התחכמות, אתה יודע את זה:) אין מקום להשווה פה :)

One Echoe

New member
להשוואה*

מה גם שזה לא נכון כי שירים איאפשר להשיג בנפרד, אלא רק בדיסק. ודיסקים אחרים אפשר.

אז מה תגיד לבן אדם שבאמת אוהב

רק שיר אחד מאלבום? שהוא צריך לשלם 70 שקל בשביל לקנות אלבום שהוא לא אוהב רק בשביל לשמוע את השיר האחד? עזוב, זה הרי טיפשי, אני קונה הכל, גם אם זה אלבום או קופסה שלמה... כמובן שרק אם זה חשוב לי - מצד שני, אני לא מוריד שירים. יש אנשים שיורידו שיר של האומן האהוב עליהם - פשוט כדי לא להוציא את הכסף. אולי בגלל זה אני לא רואה את ההבדל - מי שמוכן להוציא היום כסף על דיסק מקורי, יחסוך ויקנה את הקופסה אם הוא באמת מעוניין בזה. אני קניתי אותה, וזה לא שלא היו לי את האלבומים של פינק פלויד לפני - אז עכשיו יש לי שני עותקים, בוורסיות שונות - הכסף נוצל היטב לטעמי.

One Echoe

New member
אני נוטה לא להסכים איתך.

אני מעדיף להשקיע את הכסף על עוד מוזיקה. גם ככה השוק מאוד יקר, והמצב במדינה מבחינה כספית לא משגשג. אז ככה שאם יוצא לי כבר לרכוש מוזיקה, אין טעם שאקנה את אותו הדיסק פעמיים. ובכל זאת, כיום יש פיתרון מודרני לבעיה שהצגת: אפשר להוריד שירים מהאינטרנט. שירים בודדים. ודוגרי, אם מישהו אוהב שיר אחד מאלבום. זו בעיה שלו. אם הוא רוצה לפעול באופן חוקי. שיקנה את האלבום. אני בטוח שהוא יאהב את שאר האלבום גם.

כשיהיה iTunes בארץ

או דומיו, יהיה ניתן להוריד שירים בודדים באופן חוקי. זוהי המגמה כיום בחו"ל, וגם בארץ אני מניחה שזה יתפתח.

One Echoe

New member
מה זה דומיו?

וזה לא מה שאמרתי?
יש את SONGS ..האתר הזה. איאפשר להוריד בו שירים לועזיים?

וואלה, לא יודעת מה זה Songs...

"דומיו" = מתחרים...? הרי לא יתכן של-iTunes יהיה מונופול, נכון? אני מניחה כך, בכל אופן.

למעלה