מאיפה להשיג כסף...
האמת, שלחתי עצה בנושא מאיפה אפשר לגייס כסף בלי לתת יתרון במשחק למי שאין את הכסף... כרגע, במשחק מאב לא מעט מהיופי שלו בגלל שאם למישהו יש יותר כסף ממישהו אחר הוא יוביל עליו, ולא בגלל שהוא יותר טוב, אלא פשוט בגלל שיש לו יותר כסף! אולי הסכומים נראים לא משמעותיים - אבל הם כן. אני הצטרפתי אתמול, ויש כל כך הרבה דברים שאני יכול לעשות בדברים שה"תרומה" הזאת תיתן לי. היא כמעט בטוח שתרים את הרמה שלי הרבה מעבר לאיפה שאני עכשיו... בכל מקרה, יש לא מעט משחקי רשת שגובים כסף, אבל הם עושים את זה תמורת סטטיסטיקה. כלומר, תשלום של 20-30 שקל 2-3 פעמים בשנה תמורת עוד נתונים סטטיסטיים שמי ששילם יוכל לראות... אני אתן סתם דוגמא לכל מיני אופציות: 1. לראות את 10 המדינות שמדורגות צמוד אליך. למשל, אם אני מדורג 1000 אז אני אראה את אלה שמדורגים במקומות 990 עד 1010. 2. לראות את רשימת המדינות שאני יכול להתקיף כאשר אני אוכל להיכנס אליהם בלינק ולראות את הרמה שלהם. יש עוד הרבה נתונים סטטיסטיים נחמדים שאפשר לתת למי שישלם סכומים נמוכים בצורה קבועה, וזה ישתלם לכם הרבה יותר ממשהו חד פעמי, מה גם שזה לא ייתן ייתרון לי על מישהו אחר, או למישהו אחר עלי...