שאלה:

GD ROCKS

New member
שאלה:

שווה לקנות את SMOOTED OUT SLAPPY HOURS/1039 ב-80 שקל ( זה בהזמנה)?

barboshkiss

New member
כן!..

לפי דעתי- אני קניתי אותו ב-100 שקל בטוואר רקורדס הזונות האלו!

barboshkiss

New member
חח סליחה על הקללה

אבל אם את קונה משם- פשוט אל תקני משם! לא מגיע לזבלים פרנסה! (לא רק בגלל שהם יקרנים, בגלל שיש להם יחס מגעיל- עושים טובה שהם עוזרים לך פוי)

GD ROCKS

New member
חחחחח

קנית אותו ב-100? יאא איזה גנבים הם .. אבל אצלי בעיר דווקא הם די סבירים במחירים והשירות דווקא אחלה! כל מצב אני לא קונה שם את הדיסק

whatascene

New member
את יכולה..

את גם יכולה להזמין אותו ממוזיקה נטו בלונדון מיניסטור ב65! אם את לא גרה אבל במרכז ואין לך איך לקחת משלוח זה עוד 10 שקל, אז את יכולה להזמין ב80.. חח מוזיקה נטו: www.musicaneto.com

GD ROCKS

New member
הא

לא אני לא גרה במרכז אז באמת זה לא שווה אני צריכה לקחת אוטובוס /רכבת ובסוף זה עולה 85-90 כל מצב תודהה!

whatascene

New member
אני עוד צריכה את קרפלאנק

אבל זה ממש זול, כאילו 65? ואם קונים הרבה אז משתלם מנוי וכל זה.. אני עושה להם כל הזמן פרסום, הם צריכים לתת לי דיסקים חינם!!!

חעחעחע../images/Emo163.gif

ררר כן לפחות עדיף על טאוור רקורדס.. במקום לקנות את סמות' ב100 קונים את שניהם ב130..

whatascene

New member
ראיתי אותם פעם בסופר זאוס בקניון

ממש מזמן.. אני כבר לא זוכרת כמה הם עלו. אני יודעת שהאוזן השלישית מביאים אותם ב109, לפחות את קרפלאנק =/

barboshkiss

New member
גם אצלי...

אני פשוט הזמנתי... כמו כל פעם עם גרין דיי עד שהזמנתי פעם אחת מזמן את דוקי וקניתי אותו מחנות אחרת, והם התקשרו אלי כדי שאני יבוא לקנות ואמרתי להם שאני כבר קניתי והמוכר התחיל להתעצבן עלי בטלפון "אז למה הזמנת?!" וזה היה בצעקה חחחח סיפור הזוי מגיע לו שיום אחרי הוא שבר ת'רגל-

swallowed

New member
חח

מי קונה?!?! נראה לכם שאני יבזבז על זה כסף!? חוץ מהקופסא של נירוונה שעלתה 350 שקל אבל זה שווה!! תורידו.. בר.

Sum41xGiRL

New member
אני קונה.

הקופסא של נירוונה לא שווה 350 שקלים. אני קניתי אותה אצל ביז'ו נוקטולשבילי ב50 ש''ח...

למעלה