שאלה

• פותח הנושא QTi
  • פורסם בתאריך

QTi

New member
שאלה

מה השם באנגלית של הסרט "פנייה לא נכונה"?

רועי123456

New member
וזה אחד הסרטים הכי

מפחידים שראיתי מומלץ מאוד לראות אותו וגם הטריילר שעשו לו הוא אחד הטריילרים הכי טובים שראיתי

montu

New member
באמת כל כך הפחיד אותך?...

כאילו הסרט אחלה והכל אבל הוא ממש לא הפחיד אותי.. אם זה או המנסרים אז המנסרים לוקח בהרבה אצלי

רועי123456

New member
לא

הוא לא כול כך הפחיד אותי אבל הוא היה מפחיד לעומת כול הזבלים שלא מפחידים בכלל

רועי123456

New member
בעצם כן

הוא כן הפחיד אותי מאוד אבל אם אני יראה אותו עכשיו אני לא יפחד פעם ראשונה שראיתי אותו הייתי לבד בחדר וזה היה בערך ב2 בלילה אז זה היה מפחיד והצחוק של הרוצח עם החץ וקשת זה עם השיער הארוך לא יצא לי מהראש

wrongturn

New member
צודק

לדעתי סרט מאוד מפחיד הוא מאוד מקורי ולא צפוי אין הרבה סרטים כאלה עם קסט מעולה ועם אפקטים חבל"ז ורציחות מקוריות... אהבתי -מומלץ ביותר!!! הרבה יותר טוב מכל הסרטים המפגרים כמו:פרדי קרוגר,לוכד החלומות וכל הזבלה הזה..!

Aeon

New member
אה, אה... פרדי קרוגר מגניב,

והוא סילל את הדרך לסרטים כמו Wrong Turn...

montu

New member
חחח דווקא הוא הצחיק אותי...../images/Emo58.gif

טוב אני... אבל תאמת שהקטע שהכי הפחיד אותי מכל הסרטים היה במנסרים.. בסוף של הסרט שמראים את השוטר בשחור לבן ואז המנסר הורג אותו ובסוף מראים את הרוצח מחייך... אוי זה באמת הפחיד אותי..חח

shawn 1

New member
מה??? טעות בכיוון בפחיד אותך יותר

מהמנסרים מטקסס החידוש????? אתה רצינני?????????? וואי..... טעות בכיוון, היו לו קטעים מפחידים, אבל במנסרים, כול שניה וקה הפחידה ת'בג'יזס ממני!!!

montu

New member
../images/Emo45.gifהמנסרים באמת יותר טוב..../images/Emo58.gif

אין אני ממש מעריץ של המנסרים.... הוא היחידי שראיתי אותו איזה 1000 פעם ובכל זאת הוא לא נמאס עליי.. ובאמת בפעמים הראשונות שראיתי מזה נבהלתי.. במיוחד בסוף שארין נוסעת במכונית יחד עם הילדה ואתה חושב שהכל בסדר וכבר הסוף ופתאום שוב המנסר בא.. יואו איך קפצתי בקטע הזה!

רועי123456

New member
ואם כבר מדברים על המנסרים

מחר יש את המנסרים מטקסס החידוש בשעה 23:00 ביס 2 ושידור חוזר בשעה 03:52 ביס 2

למעלה