שאלה משהו יודע מתי העונה השנייה תגיע לערוץ 3?
L lihi love jesse New member 12/7/05 #2 מספיק עם השאלה הזאת.... זה עדיין לא סגור...סתכלי בשירשורים למטה....
נ נופר 247 New member 13/7/05 #4 נכון... ראיתי והתאכזבתי...עכעשיו זה ממש ממש ממש בטוח שאין המשך לסאמרלנד.....אז איפה אני יראה את ג'סי עכשיו
נכון... ראיתי והתאכזבתי...עכעשיו זה ממש ממש ממש בטוח שאין המשך לסאמרלנד.....אז איפה אני יראה את ג'סי עכשיו
D D4Ever New member 13/7/05 #5 את יכולה לראות אותו ב.. פאנקד punk'd כי אשטון עבד עליו (עונה 5 פרק 3), באפריל הוא מצלם סרט, MTV צילם לו יומן שיעלה לשידור עוד מעט, סיבובי הופעות, אתרים,סירטונים,תמונות,הופעות אורח...להמשיך??..
את יכולה לראות אותו ב.. פאנקד punk'd כי אשטון עבד עליו (עונה 5 פרק 3), באפריל הוא מצלם סרט, MTV צילם לו יומן שיעלה לשידור עוד מעט, סיבובי הופעות, אתרים,סירטונים,תמונות,הופעות אורח...להמשיך??..
נ נופר 247 New member 14/7/05 #6 כן....אני יודעת על כל זה.. אבל עדין...באיזשהוא סידרה על בסיס קבוע...אני לא יכולה פשוט לשכוח את בריידן..דרכו הכרתתי את ג'סי( ) פשוט חבל שזה נגמר....נקווה שפרק הסיום יהיה סיום ולא ישאירו מתח....
כן....אני יודעת על כל זה.. אבל עדין...באיזשהוא סידרה על בסיס קבוע...אני לא יכולה פשוט לשכוח את בריידן..דרכו הכרתתי את ג'סי( ) פשוט חבל שזה נגמר....נקווה שפרק הסיום יהיה סיום ולא ישאירו מתח....
נ נופר 247 New member 14/7/05 #8 כה..../images/Emo58.gif אני לא מאמינה ..מה קרה לבריידן?!!?!?!?!??!..ועוד לא ראיתי לפרק האחרון..אני מסרבת לראות ...אני רוצה מתח...
כה..../images/Emo58.gif אני לא מאמינה ..מה קרה לבריידן?!!?!?!?!??!..ועוד לא ראיתי לפרק האחרון..אני מסרבת לראות ...אני רוצה מתח...