ברוך הבא
כמו בדברים אחרים, זה משתנה מאדם לאדם. אני הייתי ממליץ לך קודם ללמוד מספר פשוט יחסית רצוי בעברית (אם את היודע אנגלית -זה לא משנה אם אתה מתחיל עם אנגלית או עברית). די מהר תגלה שברוב המקרים אתה לא קורא את ההוראות המילולליות אלא רק את הסמלים המצויירים. שפת הסימנים באוריגמי היא בינלאומית (למרות שיש כל מיני ואריציות). תנסה להתחיל עם האתרים הקלים ששמופיעים פה בפורום (חלקם בעברית), תלמד את הסמלים ואת פירושם, ואח"כ תמשיך הלאה. אני הייתי ממליץ להתחיל עם ספרים שיצאו בעברית לפני הרבה מאוד זמן (כ-20 שנה) בשם "אוריגמי -אמנות קיפולי הנייר" ממוספרים מ 1 עד 4. נכתבו ע"י רוברט הארבין. למרות שהם לא עדכניים, ניתן למצוא אותם בסטימצקי מידי פעם (אתמול נתקלתי במס' 4) ויש מגוון גדול של דגמים (צורות תיבות בעלי חיים וכו') ברמות שונות -רובן לא גבוהות מידי. ישנם ספרים שניתן לרכוש דרך המרכז לאורגמי נמצא בקישורים למעלה. (עוד משהו קטן לגבי שירשור הודעות: כדאי בפורומים פה בתפוז לשרשר הודעות שלך אחת לשניה: כדי לא לדחוק הודעות אחרות מעבר לדף וגם על מנת לקבל תשובות ענייניות ומרוכזות. השירשור נעשה כך: כשאתה פותח הודעה כתובה (שלך או של משישהו אחר) אתה לוחץ על הוספת תגובה) מושון