שאלה!!!!

Yellow Tush

New member
שאלה!!!!

אתמול הייתי בטאוור רקורדס אז החלטתי לקנות את הדיסק של קלי-breakaway! עכשיו יש לי שאלה בקשר לשיר because of you...על מה הוא נכתב? כי כשקראתי את המילים ושמעתי את השיר הוא נשמע כזה על אונס או על איזה פדופיל שהיתעסק עם איזה ילדה...((אל תחשבו שאני משוגעת פשוט יש שמה משפטים כמו "בגללך, אני משחקת בצד הבטוח, בגללך אני לא מתרחקת מהמדרכה, אני מתביישת בחיי"...כל מיני כאלה..)).. -תודה לכל מי שמגיב!-

bhadar

New member
היא כתבה את זה על הגירושים של ההורי

ם שלה... ונראה לי שזה יותר על אבא שלה,אבל אני לא ממש בטוחה
זה גם נכתב בגיל 16,וההורים התגרשו בגיל 6...

bhadar

New member
אני שמעתי שהוא נכתב על הגירושים o_O

אבל זה באמת יותר מתאים למוות...אני פשוט אפעם לא שמעתי את הסיפור של החבר שהתאבד

Shai B

New member
הדר צודקת..

קלי כתבה את השיר בגיל 16 על הגירושים של הוריה, דבר שמאוד השפיע על חייה.

Kryptonite

New member
בטוח?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

כי הקטע הזה לא נשמע ממש קשור I watched you die I heard you cry Every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain

Shiri from the block

Active member
אמממ בשיר היא אומרת שהיא "I was so young" וזה מתאים לתיאור של גיל 6.. אולי היא השתמשה במטאפורה של המוות לגירושים של ההורים שלה.. יעני המוות של היחסים או משו כזה../images/Emo122.gif או שאני סתם ממציאה שטויות../images/Emo6.gif

bhadar

New member
אף אחד לא ממש בטוח על מה מדובר

כי בתחלס,קלי אפעם לא ממש דיברה על השיר
אני זוכרת רק שבסיבוב הופעות של ברייקאוואי היא אמרה שהיא הולכת לשיר שיר שהיא כתבה בגיל 16 והוא ניקרא ביקאוז אוף יו... אפעם אבל גם לא שמעתי על החבר הזה שהתאבד. יכולים להיות אלף ואחת סיבות ללמה ועל מה...

C o s m i C

New member
יש כמה ראיונות איתה...

שהיא דווקא מדברת על השיר, כי הוא הסינגל הבא שלה. אני אנסה למצוא את הסריקות ואביא..אבל יקח לי זמן למצוא. הקטע של I watched you die/...זה באמת מטאפורה למישהו שמת מבפנים..מכוון אל אמא שלה שהייתה צריכה לגדל אותה לבד אחרי שאבא של קלי עזב אותם, והיה להן קשה... קלי סיפרה שהיא כתבה את השיר אחרי שאחת המורות שלה אמרו לה שזה מוזר, כי "she's the life of the party, but she has no life in her"...שהיא במרכז העניינים, החיים של המסיבה, אבל אין בתוכה חיים. יש שיר שהיא כתבה על ילדה שהייתה איתה בתיכון שהתאבדה שנה אחרי שהם סיימו תיכון..קוראים לשיר bleed for me. היא דיברה על זה עם מעריצה שזכתה בשיחת טלפון איתה. היא גם שרה חלק מהשיר..אפשר להוריד כאן: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=745 אמממ..יש גם עוד שיר על התאבדות נראה לי..שקוראים לו haunted, אבל אף אחד לא שמע אותו. יאללה סיימתי את המגילה..מקווה שהבהרתי כמה דברים. :)

C o s m i C

New member
בקשר לקובץ שנתתי לכם לינק אליו..

של שיחת הטלפון..אם אין לכם זמן..קלי שרה את השיר בערך ב6 דקות

Harajuku boY

New member
ווווווואייייייייי זה נשמע מממש יפה!

אמאאא
אני רוצה את זה מלא

Harajuku boY

New member
../images/Emo12.gifמאיפה את יודעת על השיר?

יש גרסא רשמית שלו או משהו
או את המילים לפחות..

למעלה