שאלה

Harajuku boY

New member
שאלה

הייתי אתמול בסרט ובבקרוב הראו סרט חדש מבית היוצר של "הצלצול" בפריווי הראו שאיזו מישהי מגיעה לבית שמבקשים ממנה לשמור של על זקן אחד ואז היא מגלה שבבית יש רוחות רפאים ואפשר לראות אותם ע"י מראה או משהו כזה.. מישהו יודע על איזה סרט אני מדבר
אני צריך את השם שלו תודה

דם דם

New member
זה שני סרטים שונים

משהו מוזר ממה שאתה אומר, כי הסרט שיוצא עוד מעט מבית היוצר של הצלצול זה הסרט "מים אפלים" שמסופר על מישהי שעוברת עם הבת שלה לדירה ושם יש לה בעיות אינסטלציה נוראיות...סרט ממש מרתק אומרים בביקורות והסרט שאתה תיארת על מישהי ששומרת על זקן בבית עם רוחות(וחבל שגלית) זה סרט שיוצא עוד חודש וחצי שקוראים לו מפתח השלדים. אז התבלבלת במשהו, כי הסרט שאתה אומר מהיוצר של הצלצול זה מים אפלים אבל מה שאתה מתאר זה הסרט מפתח השלדים

Harajuku boY

New member
אני כמעט בטוח שזה היה באותו פריווי

ולא גיליתי משהו שלא היה ידוע..זה היה בפירווי..זה לא ספוילר או משהו. ראיתי את הטריילר של מים אפלים, וזה לא מה שהתכוונתי ננסה את מפתח השלדים

Harajuku boY

New member
כן זה מפתח השלדים../images/Emo51.gif

תודה רבהההה זה נראה סרט כזה גאוני
מי שלא ראה את הטריילר, מומץ מאוד
http://www.apple.com/trailers/universal/the_skeleton_key/skeletonkey_large.html

דם דם

New member
אה בבקשה

פשוט אמרת מהיוצרים של הצלצול וממה שאני יודע מפתח השלדים זה לא מהיוצרים של הצלצול, וזה בסדר זה לא ספויילר מה שאמרת פשוט חבל גלית לעצמך את המתח של הסרט, כי בתקציר מסופר על כת סודית או משהו. אגב הינה הפוסטר של הסרט

דם דם

New member
וואלה../images/Emo35.gif

כי זה לא כתוב באינטרנט או בעיתונים...טוב נו נחמד לדעת נשמע סרט טוב...אני מת לראות אותו ישר איך שהוא מגיע

Fre3Style

New member
וואי זה נראה לי סרט מהחזקים..

אני מת לראות אותו כבר. הטריילר טוב מאוד.

למעלה