שאלה...

ziv86

New member
שאלה...

מישהו יודע מי מגלמת את האישה המסתורית ? אני יודע שהיא מסתורית ולא אמורים לדעת אבל אם מישהו יודע בכל זאת שיכתוב עם ספויילר או משהו ... אני לא זיהיתי אותה מכל הקליפ/פרומואים וכאלה.. מישהו זיהה? זה בת בכלל ?

S a y Y e s

New member
אני לא יודע איך קוראים לי וזהו

מישהו (זה בן)מי שמגלם את האישה המסתורית

כן יש כתבה ...

יש כתבה שלמה עלייה בלאשה(מגזין) קוראים לשחקנית: איילת מרגלית היא בת 44 בסדרה לאמא של אסתי יקראו "לאה" אבשלום"

R O O L Y

New member
../images/Emo58.gif מעליי! + עוד מידע...

נייס היחידה, בפעם הבאה שתחשפי פרטים על הסדרה שטרם נמסרו לציבור הרחב - אנא ממך, סמני את ההודעה כ
. תודה. ועכשיו, אחרי שכבר גילית לי מיהי האישה המסתורית, ערכתי עליה חיפוש קצר.
שם: איילת מרגלית.
רזומה: שיחקה בטלנובלות "כסף קטלני", "החצר" (הטלנובלה החסידית בערוץ 10) ו"משחק החיים" (בתור נירה ברגר). משחקת בתיאטרון ועשתה פרסומות שונות.
תמונות: נמצאות בדיוק כאן.
כתבות: הנה אחת שמצאתי, בה היא מספרת על הדמות שלה ב"משחק החיים".

R O O L Y

New member
ת י ק ו ן - ס פ ו י ל ר - ח ש ו ב !

האישה המסתורית היא איננה איילת מרגלית כפי שנכתב על-ידי ומעליי! איילת מרגלית נראית בקליפ "נחש במסיכה", מפזזת לה בכיף עם ניצה שאול. לכן, אין כל הגיון לכך שהיא תהיה האישה המסתורית, ולכן היא לא.
פיו. איזה מזל. כמעט התעלפתי. דיי עם אובייקטים טלנובליים גרועים שהורסים את הקאסט המושלם! זה א י כ ס !

Double U

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif

יופי יופי יופי!!!
נחכה ונראה מי תהיה האישה המסתורית...

Double U

New member
אבל לא אמרתי ספוילר:|

בכל מקרה, זיכרו לשים ספוילר

Double U

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

*זיכרו לשים את האייקון
לפני שאתם מגלים פרט כלשהוא מהעתיד שקשור לסדרה. לדוגמא
: נושא: הרוצח של מיכל קצב הוא/היא...
תוכן ההודעה: צדוק!!! דוגמא שלילית
: נושא ההודעה: אבל הוא שמן כדי להיות רוצח!!!!!!!

sz10

New member
../images/Emo58.gif

האישה המסתורית היא בעצם גבר שנשלח להוצאה להורג והוא ברח מהכלא...אזהוא התחפש לאישה בשביל שלא ירצחו אותו וגם בשביל להשיג עוד זמן למצוא פיתרון לזה. איילת מרגלית (שכחתי את שם הדמות...) היא בעצם אשתו לשעבר של אלביס ואמא של אותו גבר שהתחפש לאישה... יש שאלות

למעלה