שאלה!

nofar20

New member
שאלה!

אני רוצה לקנות נגן mp3 ואני מתלבטת בין 256MB או 512MB כמה שירים נכנסים בכל אחד מהם? והאם הגיוני שנגן mp3 טוב עם הזיכרונות האלה יעלה בין 160 ל250 ??

יאיר B

New member
תשובה:

1. שיר ממוצע הוא 4MB לפי זה: 60 שירים (בערך) = 256MB 120 שירים (בערך) = 512MB. 2. לא הגיוני בעליל מחירים כאלה. 0.5 ש"ח ל1MB? זה מחיר אולי לזבל מזוקק. אפילו היו נותנים לי מתנה לא היתי לוקח.

nofar20

New member
אני מתכוונת

אני מתכוונת שקנייה באינטרנט (מכירות פומביות, קניות קבוצתיות וכ') זה במחירים האלה והמחיר מכירון שלהם נע בין 400 ל 700.

יאיר B

New member
אני לא מבין במכירות פומביות,

אבל נראה לי שגם שם יש איזה מחיר מינימום שאם לא מגיעים אליו - המכירה מתבטלת (ותקנו אותי אם אני טועה). מכירות קבוצתיות זה קישקוש. ההבדלים במחירים מחנויות הם לא משמעותיים במוצרים הטובים. והכי חשוב: אל תאמיני אף פעם למחיר שהם קוראים לו "מחיר מחירון" - הם מנפחים אותו בעשרות עד מאות אחוזים (לכיח לחנויות פיזיות ותראי כמה עולים המוצרים באמת). אני לא מאמין שבמחירים כאלה תמצאי משהו טוב. וכמו שאומרים בפורום: את מקבלת מה שאת משלמת עבורו!

אלונה56

New member
הכוונה היא בדיוק

למכשירים האלה. החששות שלך נכונים. לא יכול להיות מחיר כזה נמוך על מוצר איכותי. גם אם מספרים לך שמחיר המחירון שלו הוא כמה מאות שקלים. קראי גם בשרשור הזה. זו נקודת פתיחה טובה להחלטה באילו נגנים להתמקד ומאילו להתרחק. אגב, קוריוז: לפני כחודשיים בערך הייתי ממש על סף רכישה של נגן כזה. הוא עלה משהו בסביבות ה-200 ש"ח. לאחר ש"זכיתי" במכרז, התקשרו אלי מהספק והציעו לי "שדרוג". אחרי השדרוג הנגן היה אמור לעלות קרוב ל-800 ש"ח! היתה לי תחושה מאד לא נוחה עם העניין הזה. איך קפצנו למחיר כזה? זה היה עוד לפני שהכרתי את הפורום הזה. לא רכשתי, ומזל שכך. במחיר הזה אפשר למצוא נגנים באיכות הרבה יותר טובה. היום אני בעלת איפוד, ומרוצה מכל שקל שהשקעתי עליו.

nofar20

New member
תודה.

נראה לי שאני אלך לראות בחנויות אולי אני אמצא משהו.

למעלה