שאלה....

שאלה....

שיחקתי יום אחד וקניתי מפעלים עד שנגמרה לי האדמה... אחרי יומיים שלוש התחברתי שוב ופתאום הופיע לי איזה 100 ומשהו אדמה...מאיפה זה הופיע פתאום? ואדמה אני יכול לקבל רק מכיבושים? ואממ מה כדי לבנות מבחינת צבא כאילו חיילים, טנקים, ארטילריה וכו...? מה יותר חזק ואפקטיבי בקרב? תודה

meetAmeet

New member
תשובה

כל חצי שעה אתה מקבל אדמה אחת ותור אחד, כלומר ביום אחד אתה מקבל עוד 48 תורות ו-48 אדמות.

חח משהו מפחיד

אם אתה קם בוקר אחד ומגלה בתחילת המסך מלא מלא אדמה אתה תרד למטה ותגלה שהרסו לך מפעלים ...גם זה קורה כאן

ועוד שאלה...

1. אני רוצה להקים ברית משלי...הוא לא נותן לי להקים אותה בלי שאני אכניס דף בית של הברית.... מה זה השטויות האלה...אין לי דף בית ואני לא רוצה אחד בשביל הברית 2. אם אני רוצה להצטרף לברית...אני לא מכיר את הבריתות ולא יודע איזה מדינות שם...איך אני מברר... 3. אם אני רוצה שיצטרפו לברית שלי...אז מה אני עושה...!? סתם מחכה עד שאנשים ירצו להצטרף? שוב תודה

eedocsil

New member
ברית WaR

תיצטרף לברית הזאות אנחנו נעזור לך אנחנו צרכים אנשים נאמנים

הסתכלתי בברית WAR

פחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ברית מסכנה כולם נובים !!!!!!!!!!!! חחחחחחחח יאללה עצוב קיצר אני מספר מדינה 1460 אם יש לך ביצים תתקוף !!!

ועוד שאלה אחרונה....

איזה אחד שלח לי הודעה שהוא רוצה שאני אעזור לו ואשלח לו דברים... לא עניתי לו... אחרי כמה זמן אני רואה באום התקבלה החלטה שכולם חייבים לתקוף אותי שהאפס ההוא שביקש ממני עזרה הציע (את ההחלטה)... 2 שאלות: 1. חיפשתי את מספר המדינה שלו ופרטים עליו לפי השם שלו (YYTYTY) אבל המערכת אומרת שהשם לא חוקי...למה? 2. מי מצביע באום?! כולם?! 6 הצביעו בעד לתקוף אותי ו0 נגד...הם בכלל לא מכירים אותי מה הם בכלל מצביעים...

נפלת בפח .......

זה מניקים\חכמים שמתנפלים על מתחילים..... תיצתרף לברית כל שהיא ותקבל עזרה...

למעלה