שאלה אם מישו ראה את הנשכחים.. אז הסרט הזהה מפחיד? הוא טוב ?
A a disturbed girl New member 27/7/05 #2 סרט דפוק. סרט שמתחיל שאימא שמחפשת את הבן שלה שנעלם ומשוכנעת שכל העולם מנסה למחוק אותו מזכרונה. וזה נגמר ב... סרט חייזרים. /= אכזבה.
סרט דפוק. סרט שמתחיל שאימא שמחפשת את הבן שלה שנעלם ומשוכנעת שכל העולם מנסה למחוק אותו מזכרונה. וזה נגמר ב... סרט חייזרים. /= אכזבה.
F Fre3Style New member 27/7/05 #3 סרט די מעניין אבל הסוף מאכזב. אהבתי את הרעיון של הסרט, אבל הסוף מאוד איכזב אותי. יש כמה רגעים מקפיצים, לא יותר מזה. לא ממליץ במיוחד.
סרט די מעניין אבל הסוף מאכזב. אהבתי את הרעיון של הסרט, אבל הסוף מאוד איכזב אותי. יש כמה רגעים מקפיצים, לא יותר מזה. לא ממליץ במיוחד.
N noa131 New member 27/7/05 #5 אני גם רוצה לראות.. נעמה אמרה לי שהוא לא מפחיד.. אבל נעמה... נעמה זה משהו אחר.. אז לאדעת..
K KRUEGER New member 28/7/05 #7 לכי לכי... אם את לא מאימנה לי שזה סרט מ-ש-ע-מ-ם! אז פשוט תקחי אותו, תראי,ואז נראה מה דעתך עליו...!
K KRUEGER New member 29/7/05 #13 תשכירי את זה את.... אני לא עומדת לבזבז את הזמן שלי על זה.... הוא פשוט לא שווה צפיה.... ותנסי...אולי שי יסכים להוריד את זה.... אם לא תמיד יש העידויים...חחחח
תשכירי את זה את.... אני לא עומדת לבזבז את הזמן שלי על זה.... הוא פשוט לא שווה צפיה.... ותנסי...אולי שי יסכים להוריד את זה.... אם לא תמיד יש העידויים...חחחח
D dk171 New member 28/7/05 #8 לא אימה בגרוש... סרט מענין ומותח... ממליץ אם את בכיוון של זה. אם את מחפשת אימה זה לא הסרט
S sapirush1 New member 28/7/05 #11 למה אתם לא אוהבים אותו? ../images/Emo10.gif אני דווקא אהבתי אותו! בפעם השנייה שראיתי אותו הוא קצת שיעמם אותי כי זה מתח-דרמה כזה אבל לקראת הסוף הוא שוב הזכיר לי למה אהבתי אותו כל כך יש שם כמה קטעים מקפיצים ולמרות שיש יותר טובים שווה לראות אותו!
למה אתם לא אוהבים אותו? ../images/Emo10.gif אני דווקא אהבתי אותו! בפעם השנייה שראיתי אותו הוא קצת שיעמם אותי כי זה מתח-דרמה כזה אבל לקראת הסוף הוא שוב הזכיר לי למה אהבתי אותו כל כך יש שם כמה קטעים מקפיצים ולמרות שיש יותר טובים שווה לראות אותו!