שאלה

boringvered

New member
שאלה

החלטתי בשעה טובה להתחיל לשמור איזושהי סוג של דיאטה (כמעט שנתיים אחרי הלידה..... טוב, רק שנה ושמונה וחצי
). בכל אופן, הייתי רוצה נאמר להכין לי איזה מרק. מה שאני תוהה זה בכמה אני יכולה לצמצם שמן בבישול אם אני מבשלת על סמך מתכונים מספר. נאמר כתוב לי שצריך חצי כוס, האם אני יכולה להשתמש ברבע? ואם כתוב רבע - האם מספיקות 2-3 כפות? אולי אפילו ניתן לצמצם יותר כמו לדוגמא להשתמש בתרסיס שמן? תודה! ורד
 

רוני471

New member
אין בעיה להוריד את כמות השמן אני לא

יכולה להגיד לך בדיוק כי צריך לראות מתכון,אבל כעיקרון כל מרק יהיה לא פחות טעים עם תורידי את השמן, רוני
 

1אורניתה

New member
המרת שמן במתכון

באם מדובר בבישול-אז בהחלט ניתן להוריד ב90% את כמות השמן ללא שינוי בטעם או במרקם. לגבי עוגות/עוגיות/פשטידות יש להחליף את כמות השמן שהוחסרה מהמתכון בנוזל אחר כמו מיץ חלב מים וכו...
 
למעלה