שאלה... ליוסי אזולאי יש חברה? אם כן... איך קוראים לה? בת כמה? והאם הם נשואים? תודה
M Musi© Gi®L15 New member 28/7/05 #1 שאלה... ליוסי אזולאי יש חברה? אם כן... איך קוראים לה? בת כמה? והאם הם נשואים? תודה
D dror2009 New member 28/7/05 #2 חחח אז ככה! יוסי נשוי באושר ועושר (בלי עין רעה) ב"ה בלי עין רעה, לאשיה המדהימה, טלי! אני לא יודע בת כמה אבל בטח החבר'ה פה יכלו להגיד לך בת כמה היא... שמחתי לעזור דרור נ.ב ברוך הבאה!
חחח אז ככה! יוסי נשוי באושר ועושר (בלי עין רעה) ב"ה בלי עין רעה, לאשיה המדהימה, טלי! אני לא יודע בת כמה אבל בטח החבר'ה פה יכלו להגיד לך בת כמה היא... שמחתי לעזור דרור נ.ב ברוך הבאה!
M Musi© Gi®L15 New member 28/7/05 #3 עוד שאלה! היא בלונדינית? אם יש למישהו תמונה שלהם/שלה תשימו בבקשה! היא זמרת?
P prity girl New member 28/7/05 #5 כן היא גם זמרת אם אני לא טועה בריאיון של תפוז שראינו אותה אחרי "ההפסד" של יוסי היא אמרה שהיא "שרה כשאנשים אוכלים..."
כן היא גם זמרת אם אני לא טועה בריאיון של תפוז שראינו אותה אחרי "ההפסד" של יוסי היא אמרה שהיא "שרה כשאנשים אוכלים..."
P prity girl New member 29/7/05 #7 אכן כן יש לה קול יפה היא כולה מושלמת... הוא הרוויח כשהוא זכה בה....
M Musi© Gi®L15 New member 29/7/05 #8 תודה שמעתי את אשתו שרה..יש לה קול מהמם! וראיתי אותה בואי בעשר אז רציתי לוודא שזו היא...