שאלה...

hozalitoosh

New member
שאלה...

אנחנו נוסעים כמה חברה בני 17 לאיה נאפה ורצינו לדעת איך זה מבחינת קטנועים להשכרה,מה הסיכון? צריך רישיון? חוץ מזה אם יש המלצות למה כדאי לעשות כשנמאס מלשבת בים...איזה טיול של יום אחד או משהו אבל לא מנזר.. משהו לצעירים הליכה טובה כזאת. תודה רבה. ביי

shayavr1

New member
תשובה ושאלה נוספת...

אם יש לך רישון לרכב זה מספיק ממה שהבנתי זה מאוד מסוכן במידה ואתה לא יודע איך לנהוג על קטנוע אל תשכיר. לא שווה להרוס את הטיול רק בשביל ה"דאווין" של השכרתי קטנוע. לי יש רישיון לקטנוע כבר 8 שנים.. זה מסוכן בטח ובטח אם אתה בחו"ל. השאלה שלי היא.. אם אני משכיר קטנוע, צריך לתת את רישון הנהיגה כפיקדון? או משלמים כסף פיקדון? ועוד משהו.. אם אני נותן את הרישיון פיקדון אז מה אני עושה אם המשטרה עוצרת אותי? (מקווה שזו לא שאלה מטומטמת חח)

sPlinTerrrrRr

New member
אוקיי סבבה... תודה

(אני כתבתי את ההודעה הראשונה מניק אחר) אז אולי המלצות על מקומות טובים ללכת אליהם...או לסוע באופניים... פשוט בטאגליינס ראיתי רק על חופים ומועדונים בטוח יש עוד דברים.. תודה בכל אופן.

L l O N

New member
האמת שלפי מה שסיפרו לי משם

אין עוד הרבה מה לעשות חוץ ממועדונים פאבים וים....אאאא...ובאנג'י...חחח

ya1697

New member
יש ערים נוספות ליסוע אליהם

אבל אתה חייב קטנוע או משהו וגם ללכת לצוקים חובה נוף פשוט מהמםםם ואם יש זמן אז גם לפארק מים

ya1697

New member
תשובה..

יש רמזור אחד בכל נאפה אז אם אתה בא לרמזור הזה מכיוון המקדונלד שזה לבוא מכיוון חוף ניסי ביץ' אתה לוקח ברמזור ימינה ואז כל הזמן ממשיך ישר ושמאלה אתה תגיע לקו החוף של הצוקים ובלי בעיה תמצא את זה מקסימום מישם תשאל בדרך אבל בעיקרון זאת הדרך וזה לא רחוק ככה 5-10 דקות בקטנוע

L l O N

New member
אם המשטרה עוצרת אותך

ורואה שהשכרתה קטנוע....היא תבין לבד שהשארתה רישיון בחברה....ותשחרר אותך

L l O N

New member
שאלה נוספת על הקטנועים

אנחנו נוסעים 3 חבר'ה...לאחד מאיתנו יש רק רישיון על אוטו לשני אין ולי יש על 50 סמ"כ...בסוכנויות להשכרת קטנועים....חובה להשאיר רישיון כפיקדון או שיש אפשרויות אחרות?..[כסף,ת"ז...וכו] תודה לעונים

L l O N

New member
וזה נכון ש...

אם לאחד יש רישיון הוא יכול להשכיר כמה קטנועים שהוא רוצה?או שזה שטויות?..כי יש הרבה שמועות שאפשר להשכיר שם בלי רישיון... אז אם מישהו שהיה וניסה ויודע מה הולך יכול להסביר בדיוק כדי שנערך למצב זה יהיה נחמד... תודה

ya1697

New member
בלי רישיון לא ניראה לי שתצליח

לפחות לא במקומות הנורמלים איפה שאני השכרתי היה חובה להשאיר רישיון אחד על כל קטנוע אחד

GHITK

New member
אפשר גם אפשר .....

צריך פשוט למצוא ת'סוכנות הנכונה !

ya1697

New member
ואחרי זה כשתעשה תאונה מה יקרה?

תדפק אחושרמוטה ובטח שלא יהיה על זה כיסוי של ביטוח

ya1697

New member
ואחרי זה כשתעשה תאונה מה יקרה?

תדפק אחושרמוטה ובטח שלא יהיה על זה כיסוי של ביטוח

L l O N

New member
יש לך סוכנות

מסויימת שאתה יכול לכוון אותי אליה....שלא נתעכב עם זה?...

למעלה