שאלה

yoyogam23

New member
שאלה

האם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מהם כללי החופשה?

jimhnrni

New member
כללי החופשה

אפשר לצאת לחופשה ולחזור מאוחר יותר לשחק עם המדינה שלכם. שחקן שיוצא לחופשה יקבל לקבל את המכסה המקסימלית של 100 תורים + 100 אדמה כשיחזור, לא יכולים לתקוף אותו או לשלוח עליו מרגלים. (כמות קבלת התורים והאדמה תלויה בזמן שעבר) מבחינת המדינות הפעילות הוא יהיה מדינה שנעלמה בדפי ההיסטוריה של במשחק! כאשר תרצה לחזור לשחק עם המדינה שלך, פשוט תכנס באופן רגיל עם המשתמש והסיסמא בדף כניסה והמדינה שלך תחזור להיות פעילה. האופציה הזו פעילה רק 3 פעמים במשחק לכן השתמשו בה בתבונה! באפשרותך לצאת לחופשה רק אם הייתה רגיעה במדינה שלך במשך 24 שעות. (הכוונה היא שלא הופיעו חדשות אצלך במדינה במשך 24 שעות ואז תהיה האופציה לצאת לחופשה זמינה)

4ErNi BuMeR

New member
לערן

במסגרת עבודתי אני נאלץ לסוע הרבה ולהיות רחוק מהמחשב כל כמה שבועות, לתקופות של שבוע ומעלה. האם יתכן להגדיל את כמות החופשות ליותר מ-3? או שלעשות שבמקום שיהיו סך הכל 3 חופשות ניתן יהיה לצאת לחופשה רק כשבועיים אחרי החופשה האחרונה?

gindis

New member
תשובה

מצטער אבל לא! אני לא אוכל להענות לכל בקשה! החוקים של המשחק מאוד ברורים והם לכולם.

eshco

New member
החוקים ברורים - כנסו!!

אם אתה משלם, אתה מקבל יותר, אם אתה לוחץ על פירסומות, אתה מקבל יותר, ואם אתה לא מתקיף אתה מקבל יותר, כי למה להתקיף אם זה כל כך קשה לכבוש שטח? בנוסף לכך, אם כבר עושים משחק בינלאומי, למה לעשות אותו שיעודד מלחמה ופצצות אטום, אי אפשר לעשות משהו יותר ידידותי? אני אישית מדורג בין 10 ל 20 במשחק, המשחק לא מאתגר, ולא משתנה, רוב אלו שהיו לפניי נשארו שם, ואלו שאחריי גם. נשארתי כי חשבתי שיש פוטנציאל אבל נראה לי שאני אפרוש, מצטער. מה גם שזו לא בעיה לפתוח עוד 100 חשבונות במקביל ולהזרים לחשבון העיקרי כסף ונשק. אם מישהו מצליח במשחק זה לאו דווקא אומר שהוא נהג בחוכמה, שכן המשחק ממש אבל ממש ברמה נמוכה. לכל האנשים שמשחקים בו אני מציע להגיב על ההודעה.

4ErNi BuMeR

New member
אתה צודק

אתה יכול לשלוח אליי את כל הנשק והכסף שלך כשתפרוש?

tablul

New member
גם אני פורש..

אין לי זמן לשחק, אני נוסע עוד יומיים לשבועיים ובכל מקרה כשאני אחזור המדינה שלי כבר לא תהיה קיימת (וחבל.. היא בדירוג 34 עכשיו). בכל מקרה.. היה לי סכסון קטן עם חברי הברית אז אין לי כל כך למי לתת את כל הנשקים (יש לי גם 120 תורים ואין לי מה לעשות בהם) מי שרוצה את הנשקים, בתנאי שהוא לא נמצא בשום ברית, שיתן לי מספר מדינה ואני אשלח לו מחר.. אם אף אחד לא יהיה מעוניין, אני פשוט ימכור ה-כ-ו-ל ויקנה בהכול רק חיילים וטנקים כדי שאם יתקיפו אותי זה יהיה קשה:), אבל חבל לבזבז את כל הנשקים! יש לי מעל ל200 אלף טילים נגד טילים ואין לי למי לתת אותם!

man31

New member
שלחתי לך את המידע עליי ב פרטי

אם תרצה אז בבקשה בבקשה שלח לי אחי

tablul

New member
כל מי שרוצה נשקים שיכתוב פה את

מספר המדינה שלו. מחר בערב כנראה תהיה ההתחברות האחרונה שלי.. אני אשלח נגלה לכל אחד שישים פה את המספר מדינה.

metec

New member
2331 - הברית שלי לא פיקטבית

אין שם מישהו שהוא בסביבות הדרוג שלי

man31

New member
מספר המדינה שלי

אחי בבקשה תן לי כמה שאתה יכול מספר המדינה שלי הוא 1429

למעלה