שאלה,

Miss Thang

New member
שאלה,

אני מחפשת נגן (אלא מה?). תקציב - עד 800 שקל (ורצוי אפילו פחות). נפח די גדול - לא פחות מ1G. ואני צריכה אותו אך ורק למטרות ריצה/ספורט. עשיתי חיפוש קצר בוואלה שופס, ומצאתי אחד של חברה בשם Prosound, התכולה היא 1G והעלות היא 349 ש"ח. הבעיה היא שזה נשמע קצת Fishy, אני רוצה משהו אמין שיעבוד ולא ילך לפח אחרי חודש. מה אתם אומרים?

matke

New member
צודק

פרוסאונד סתם נגן ג'נרי (תבדוק במאמרים/טאגליינס מה זה) האפשרות היחידה שאני רואה בזאפ היא הסאנדיסק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38388 נ.ב יש שמה גם StormBlue שמישהו פה כל הזמן ממליץ עליו אבל אני לא ממש מכיר אותו...

Miss Thang

New member
השקעתי טיפה זמן עכשיו וקראתי את

המאמרים. בכל המאמרים היה כתוב שאיכות הקול ב Sandisk לא משהו. מה זה בדיוק אומר (חוץ מהברור מאליו)? שאלה נוספת - האם המכשיר מגיע עם מטען? בוואלה שופס מצאתי נגן נוסף, של Sony - בעלות טיפה יותר יקרה (890 ש"ח), מישהו שמע דברים על המכשיר?

Miss Thang

New member
הלינק ששמתי פה הוא מוטעה, כי מדובר

בנגן בעל דיסק-קשיח. מה לגבי זה אבל? נשמע מצוין, וגם של Sony . . .

אפשר ....

בודקים באתר החברה http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_BrowseCatalog-Start;sid=PLPA8Axbb_vA9E6uzdHK-0NUAQfsHrGmIOw=?CategoryName=pa_mp3players&Dept=audio בודקים שהמחיר לא זהה לנגן גנרי באותו תחום מחיר הרי המחיר באתר שצינת זהה לנגן גינרי מקביל ! בודקים מי נותן האחריות - ישפאר נותנת אחריות למוצרי סוני (ולא נותן אחריות אנונימי) ההצערה הראשונה היא הכי טובה ! השאר זה התוספת !

תשים לב שהצורה יכולה להיות

מאה אחוז זהה לכן צריך לבדוק ששמות הדגמים זהים !

dani666

New member
Thang .... נסי את Stormblue

אני חושב שה MP600 1GB יעמוד בתקציב שלך (800). אם לא - אז לכי על החצי גיגה. אפשר למצוא אותו באולסייל - ואם רוצים - לפנות ישר ליבואן ולקנות ממנו ישירות.

Miss Thang

New member
הם עומדים בתקציב אבל יש פער מחירים

משמעותי בינם לבין ה - Sandisk לדוגמא. מעולם לא שמעתי על 2 החברות ולכן אין לי ממש מקור להשוואה. מה נחשב ליותר "טוב"?

dani666

New member
אני יכול רק להמליץ על ה stormblue

כי זה מה שיש לי איכות שמיעה מעולה. איכות קליטה ברדיו מעולה. הוא מסוגל להקליט גם ממקרופון חיצוני (או ממערכת סטריאו לצורך העניין) תוך דחיסה ל MP3 (את בוחרת את איכות הדחיסה) - ואיכות ההקלטה גם מעולה. הג'ויסטיק שלו מאפשר שליטה טובה גם כשאתה רץ והוא מחובר על היד. והוא מוציא הספק גבוה - 24 mwat לכל ערוץ כמה שאני זוכר הוא ממש לא זול, אבל לדעתי שווה כל גרוש. יש כנראה בכל זאת הבדל בין ייצור קוריאני לסיני. בנוסף - הוא מגיע עם אוזניות לא רעות בכלל, מגן פלסטי, רצועה ליד, כבל USB, מתאם USB, רצועה לצוואר, מיקרופון חיצוני ....

Miss Thang

New member
איזה דגם בדיוק יש לך? כי ב-Zap

יש כמה נחמדים שמתאימים לי מבחינת הגודל והמחיר.

dani666

New member
לי יש את ה MP600 1GB

לי היה מספיק בדיעבד גם החצי גיגה. אני משתמש בו בעיקר כנגן רדיו/MP3 בריצות, וגם להקלטות - לכן קניתי אותו. אבל בגלל שהוא דוחס הקלטה ב MP3 אז יש לך זמן הקלטה אדיר - גם באיכויות גבוהות.

Miss Thang

New member
עוד שאלה, בקשר לסוללות הפעם.

האם המכשירים מגיעים עם מטען? ואם לא, כמה עולה מטען?

יאיר B

New member
יש נגנים שמגיעים עם מטען

ויש כאלו שבאים בלי (ואז אפשר לקנות בנפרד, המחיר בהתאם ליצרן). אם נגן בא בלי מטען - הוא נטען דרך USB של המחשב. כל זה נכון רק לנגנים שיש להם סוללות פנימיות נטענות.

למעלה