היי אליחי, ../images/Emo24.gif
לקלף התלוי יש הרבה מאד פירושים כמו לכל קלף בעצם, כי הלא ידוע לכולנו שמספר הפירושים הוא כמספר האנשים המפרשים. מה שמרגיש לנו באותו רגע הוא מה שנכון בעצם, לפחות כך אני "עובדת" עם הטארות. מעבר לכך, בכל פריסה, הוא יכול לקבל היבט שונה, עניין של אינטואיציה אני מניחה.
ואולם לשאלתך, באשר לפירוש המקובל מההיבט הקבלי: קלף התלוי מסמל את הרצון להיכנס למצב של ביטחון ויציבות. על פי הפירוש הקבלי הוא מקבל את האות מ´ ואת המספר ארבעים – מספר בעל חשיבות רבה ביהדות. 40 שנה הלכו אבותינו במדבר, במקווה יש 40 סאה של מים,,, האות מ´ מייצגת את המילה "מאציל" שהיא מונח להתפשטות האור וגם כלי לקבל אותו. זו אות של משיח ומסמלת גמר תיקון ותחילת עידן השלום והאיזון הקוסמי.
ההיבט ה"רגיל" של הקלף מבחינתי, מצביע על רצון להקרבה עצמית בכדי להשיג משהו גדול יותר. כלומר, אני מקריבה משהו מעצמי, מוותרת מרצוני גם אם הוא מאד חשוב לי, משום שאני רוצה לזכות במשהו טוב יותר.
הקלף הופיע לך במקום המייצג "עתיד רחוק" בפריסה הקלטית והפירוש שלי לכך הוא שתקופה זו תהיה לא רגילה, תיתקל בחוסר יכולת לנוע הלאה, חוסר אפשרות לכאורה לשנות את המצב הלא נוח, או חוסר אפשרות לשנות את המצב שהופיע בקלף הקודם לו.
יש גם ייצוג חיובי יותר, כגון ויתור על אגו, דליית דברים מתוך התת מודע, חוכמה והדרכה פתאומית מהתת מודע, הארה פתאומית, יכולת התאמה לנסיבות משתנות… ועוד.
אני רק מזכירה לך, שזהו הפירוש שלי, ויחד עם זה כדאי מאד מאד לזכור, שהפירוש "הנכון" הוא הפירוש שלך, מאחר ואתה פרסת קלפים, והאינטואיציה שלך היא ה"נכונה" ביותר, מעבר לזה, זכור שקלפים, עם כל הכבוד שאני רוכשת להם, הם לא אלוהים, ולא על פיהם יקום דבר. אנו היחידים שיוצרים את המציאות שלנו, כאשר הקלפים הם עוד כלי שניתן לנו לעזר.
בברכת אור ואהבה, גילי פרי, עולם המיסטיקה http://mystic.far-east.co.il