שאלה

אלכס 000

New member
שאלה

שלום לכולם רציתי לשאול מדוע המערכת הקבצים של הנגן ה mp 3 היא fat והשלאה היא האם אפשר להפוך אותו ל ntfs ואם כן האם זה ישפיע על משהו מצורפת תמונה לשאלה

אין לי מושג בתחום אבל...

לא נראה לך שהמחשב יודע רק קצת מה הוא עושה ולמה הוא עובד עם מערכת הקבצים הזאת? לא יודעת מה איתך, אבל אני סומכת על המחשב. לא הייתי משנה את זה. אבל זו רק אני
מישהו אמר לי היום שמי שמגדיר הגדרות מגדיר אותן ככה שיהיו הכי טובות שאפשר [ככה זה בד"כ] ועדיף לי לא לשנות שום דבר

יאיר B

New member
NTFS

זו מערכת הפעלה של חלונות. רק חלונות (XP) עובדת על המערכת הזו. לא ניתןנ לפרמט שום התקן פלאש לצורה זו של מערכת קבצים. במידה ואכת תצליח לעשות זאת - אני מאמן שהנגן לא יעבוד (מדובר בטבלת קבצים שונה ומערכת ההפעלה של הנגן לא תזהה אותה).

stardust19

New member
NTFS זוהי לא רק המערכת של XP אלא

של כל מערכת הפעלה שמבוססת על NT. אין אפשרות לשנות לNTFS מ FAT32- שתי מערכות קבצים שונות לגמרי.

shay0600

New member
לntfs אי אפשר

אבל לפי התמונה אני רואה שהמערכת קבצים שלך היא מסוג fat כשהיום כבר יש fat32 וניראה לי שלא תיהיה בעיה לנגן שלך לזהות fat32 הנגני מדבקה אפילו מסוגלים לעבוד בה כדי לשלות את מערכת הקבצים צריך לאתחל בצורה של מערכת הקבצים שאתה רוצה כמו בתמונה המצורפת כדאיי שתגבה תקבצים קודם

למעלה