שאלה

Hallucinate

New member
שאלה

האם זה נכון שיש אייריבר H10 של 1 ג'יגה? למה לא ראיתי שמשווקים אותו? אגב, מי שחושב שלא נכון (מכל סיבה שהיא), הנה התמונה.

mc 69

New member
פשששש אני בחיים לא ראיתי...

לא יודעע...גם באתר של אייריבר העולמי אין את זה

matke

New member
חכה שbitonano יראה את ההודעה

הוא יודע הרבה עליו

יאיר B

New member
הוא עוד לא משווק לאירופה

יצא רק ביפאן / קוריאה. אני מניח שמתישהו יגיע גם לארץ. צפוי להיות יקר יחסית. נראה לא נוח במיוחד (המסך קטן מאוד ופס השליטה גם מאוד קטן - בעלי אצבעות עבות יהיו בבעיה
)

+..

השם הוא H10Junior והוא מבוסס פלאש.. ואם אני לא טועה כשרק יצא הH10 5GB אמרו בארקדיה בפורומים כשפרסמו את הסדרה שהוא אמור להיות 2GB אבל היום אני שומע רק על 0.5 ו1GB..

bitonano

New member
זה יצא לפני כחודש במזרח כפי שאמרו

כבר. יש לו את כל היתרונות של ה-H10 המקורי של ה-5 ג'יגה. היתרון הטוב ביותר שלו הוא שהוא הנגן בעל הבטריה הנטענת עם זמן הניגון הגדול ביותר. (45 שעות).

לא ממש..

כי המחיר של H10 5GB די נמוך ואין מצב שזה יהיה יותר מה5GB אפילו שזה פלאש אז זה יעמוד על מחיר די סביר לנגני אייריבר.. לדעתי בכל אופן..

bitonano

New member
אין לדעת... יכול להיות יותר יכול

להיות פחות... דרך אגב יש לי שאלה אייליך: ראיתי שיש לך SHURE E2C שאני מתלבט כרגע אם לקנות או לא לקנות אותו במיוחד לאחר שהגיע יבואן חדש מוכר את האוזניות ב-580 ש"ח. רציתי חוות דעת כללית על האוזניות.

יבואן חדש ב580?

באדר זה עולה 600 ושמעתי שיש להם אחלה שירות(אני קניתי מחו"ל).. האוזניות תאמת בהתחלה קצת התבאסתי אבל אחרי שבועיים ככה התרגלתי אליהן והן ממש אחלה.. רק שכדי לשמוע כמו שצריך צריך לשים על ווליום של 70% בערך כשאני בד"כ על פחות מ50.. אבל יכול להיות שזה רק באייפוד.. זה די בכללי אם אתה רוצה התמקדות על משהו מסויים תשאל..

הבאסים נשמעים אחלה גם על ווליום חלש

בסביבות ה30%.. ולא מפוצץ את האזניים ב100..

TheRealDeal

New member
אני דווקא הייתי ממליץ לך

ללכת על SHARP MD33: http://www.audiocubes.com/product/Sharp_HP-MD33S_Four_Pole_Headphones.html הרבה בhead-fi.org ממליצים על אלה והEX81 של סוני לפני הE2C, אבל אני הייתי ממליץ לך לשאול את השאלה הזאת בפורום של האוזניות שם, ולראות מה הם חושבים.. אבל אם אתה סגור על הSHURE E2C אז תלך עליהן, אני בטוח שהן גם מעולות, פשוט חשוב שתדע שהתשובות הכי מקצועיות שתקבל כשזה מגיע לאוזניות הן בHEAD-FI. בהצלחה.

bitonano

New member
שמתי לב שהשארפ עולות פחות מאשר

השור ולכן אולי שהם ממליצים לתקציב שונה הם מציעים אותם. השור 20 דולר יותר במקרה הטוב... ועם הסוני גם אני לא מכיר, התנסית עם אחד מין שלושת המועמדים?

הם ממליצים יותר על ה71 לפני ה81

הם אומרים שה81 יש להם בעייה בבאסים אם אני לא טועה.. והן די לא נוחות בגלל הדבר הזה שנתפס על האוזן, אבל נוחות זה כבר עניין אישי.. עוד משהו לגבי השור.. יתרון על הסוני זה שאין להן את המוט של האזנייה ~~> הרבה יותר נוח להכניס לאוזן אבל הכבל באמת קצת כבד ומציק ולהעביר אותו מעל האוזן למאחוריה קצת מציק אבל רק בדקה הראשונה.. ולזה ששאל על האוזניות: כן.. השור עולות 20$ יותר לפחות אני קניתי ב60$ אם תרצה את האתר אני יחפש לך בבוקר.. אבל למה דברת על דולרים אם אמרת שאתה קונה מהארץ?

bitonano

New member
רק אמרתי שהמחיר ביניהם לא קטן ולכן

להשוות אותם לא יהיה ממש מעשה נבון.

TheRealDeal

New member
אממ.. ה81 הן שיפור של ה71

והיו לא מעט דיונים כאלה שם.. ל71 יש בעיה רצינית יותר בבאסים מאשר ה81, לכן ה81 מומלצות יותר, מה גם שבארה"ב המחיר דומה בין ה81 ל71. וbitonano, השארפ אולי לא באותו תקציב, אבל הן לא מומלצות רק בגלל המחיר הנמוך, אלא גם בגלל שהן יותר טובות.. אבל שוב, כדאי לשאול שם.

אוקיי אז אולי התבלבלתי..

ההפרש הוא 10$ אם אני לא טועה.. אבל הדבר הזה שנתפס על האוזן די מציק..

TheRealDeal

New member
לא מורגש בכלל

והן מאוד מאוד נוחות.. זה מציק רק באכסון.. אבל מקבלים עם האוזניות קייס חביב מבד ואין בעיה בכלל

למעלה