שאלה

One Sunny Day

New member
שאלה

יש לי שאלה רצינית וחשובה מאד לשאול האם אפשר לשמור כאן על דיסרקטיות? האם שאלה שאכתוב יכולה לשמש נגדי? מדובר במערכת יחסים עם הפרש גילאים גדול (בת 17 ובת 35)

תשובה דיסקרטית מאוד

איש במערכת הפורומים לא יתחקה אחר זהותו של מישהו שכותב כאן. יכול להיות שבמקרה של עבירה פלילית חמורה במיוחד כמו הסתה לרצח ייעשה נסיון לפענח את זהות הכותב. למיטב ידיעתי זה לא קרה. זה בטח לא יקרה כאשר מדובר בשיחה שאת מקיימת כאן על מערכת יחסים שתהיה מה שתהיה. כל עוד לא הודית באונס ברוטלי- מה בעצם יכול להיות נגדך במערכת יחסים כזאת? מבחינת החוק הפלילי הפסקת להיות קטינה בגיל 16. מותר לך לקיים יחסי מין ויחסי אהבה עם כל אדם בוגר. אפילו יהיה בגילו של סבא שלך. מה בעצם בעייתי כאן? אני אינני מיתמם אלא שואל ברצינות. האם הוא נשוי? אם כן זו ודאי תסבוכת אך לא בהכרח בעיה. על כל פנים לא בהכרח הבעיה שלך. האם הבעיה היא תגובת ההורים, הסביבה? אם כן יש לחשוב כיצד מתמודדים עם תגובה זו ומה עלולות להיות השלכותיה. האם את חרדית? כלומר האם יש לך מערכת ערכים או אמונות שסותרת מערכת יחסים כזאת? את רואה- הרבה מאוד שאלות. מעט תשובות אם בכלל. הייתי שמח לשמוע ממך עוד היום... (מחר אצא לחופשה עד סוף השבוע. בלי אינטרנט!)

Etumin

New member
אני לא מבין -

קוראים לך בחיים one sunny day? מישהו יודע שזה הניק שלך? האם האופן שבו האינטרנט מתנהג, ובתוכו מערכת הפורומים, מאפשרים משהו לא דיסקרטי, כל עוד לא ציינת את שמך המלא? מי יכול לדעת שאת זה את?? ואם קודם אמרת כן - היינו, מישהו יודע שזה הניק שלך, תוך 3 דקות יש לך ניק חדש, אל תספרי אותו לאף אחד שאת מכירה, ותכתבי מה שאת רוצה!!!

לי י

New member
הסבר משוער

אם הגב' חלילה תעמוד בפני תביעה מישפטית ויגלו שיש מחשב בהישג יד יניחו שיתכן ויהיה בו מידע כלשהו..

למעלה