שאלה...

garbo

New member
שאלה...

יש מצב שיוגה עוזרת בצורה כלשהי להזעת יתר..? חבר שלי אומר שאין מצב אבל אני חושב שכן..

יוגי בר

New member
הזעה

היי לך אז ככה: 1. היוגה יוגה זה מצב תודעתי. זה לא רק האסנות שאתה רואה בערוץ החיים הטובים- לדוגמה. יוגה זה מדע החיים וככזה יש לו גם כמה פתרונות לזה(אתה לא חייב להסכים איתם) 2. יתר ההזעה לא נרחיב כרגע את היריעה על יתר ההזעה והגורמים לה(זה סיפור נפרד) בשבילך היוגה מציעה את הפתרון הבא: שינוי התזונה. ובגדול: בעניין האוכל. למעשה כל אוכל חריף שאתה אוכל מגביר את ייצור אש העיכול שלך(החום הגוף הפנימי שלך) התוצאה הזעה. שנה את סוג המזון שלך ורמת ההזעה שלך תרד. זה בטוח. כי יש מזונות שלא מעודדים חום.אלא קור תתחיל להתעניין. חפש, תחקור, ותגלה. ראה בזה פרוייקט אישי ותגיע לתוצאות מפתיעות. בברכה ואהבה יוגי בר

garbo

New member
תודה רבה לך... תוכל

להרחיב לי טיפה בנושא? אני לא מתכוון שתעשה לי שיעורי בית אלא שתוכל להפנות אותי לספרות בנושא...

יוגי בר

New member
הרחבה ראשונית

היי לך אז ככה: 1. איורוודה איני יכול להפנות אותך לספרות יוגית ספציפית בנושא. אבל לך לכיוון של האיורוודה- הרפואה ההודית. ישנו אתר ישראלי מעניין של איורוודה בישראל. חפש אתו במנוע חיפוש- ותגיע. ומשם תתחיל להתפתח. מידע וספרות על איורוודה תמצא במאלאן אתרים ברשת העולמית. 2. תבלינים. תתמקד בתבלינים ובתבלון. תבלינים הן נותני הטעם למזון לכל סוג של מזון. ואולם בו בזמן הם משפעים במגוון של דרכים כולל הזעה על תפקודו של הגוף. עשה נסיון ראשון. לך על מלח. בהתחלה שנה את סוג המלח שאתה משתמש ממלח רגיל למלח ים וכו'- אפשר להתקדם עם מלח בכמה דרגות. בשלב שני, קבל החלטה בריאה: יום אחד בשבוע- המזונות שאתה אוכל באותו יום לא יהיו כוללים מלח. לדעתי, זו תהייה החלטה נהדרת. תבחן את התהליכים שעוברים על הגוף שלך ותראה מה יקרה לו. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה