שאלה...

lilo the sexit

New member
שאלה...

איזה גיל של ילדים הכי צעיר פה? אני בת 12... אם אני יראה שכותבים פה בני גילי אני אספר משהו שנורא עצבן אותי עם ההורים שלי!!

רויתג

New member
את יכולה לספר לנו בלי קשר ואולי

דווקא בגלל שחלקינו יותר קרובים בגיל לאמא שלך, תהיה לנו האפשרות ליעץ לך מנקודת מבט שונה איך לנסות ולהתמודד עם הדברים.

../images/Emo24.gifלילו. ברוכה הבאה

כותבים כאן גם הרבה חבר'ה בגיל שלך. את מוזמנת...

lilo the sexit

New member
או.קיי...!

לפני כמה זמן עצבנתי את אבא שלי! שלשום שאלתי אותו-אבא קנית פילים למצלמה?!אני רוצה לצלם מחר לעיר ערוץ הילדים!!! אז הוא אמר שהבוא לא קונה לנו!ההורים שלי יצאו להליכה כשהם סגרו ת'דלת אמרתי בקול רם-חארות!!!ואז אח שלי אמר להם!!!!!!!!!!!! ואז התקשרתי לאמא שלי לפאלפון-ואמרתי לה-אמא נווו!אני רוצה לצלם מחר והיא אמרה שלא!וניתקתי לה בפנים!! אתמול היה עיר ערוץ הילדים ואני רואה שמלא מסביבי מצלמים עם פלאפונים!!ומצלמות!!ואז אמא שלי אבא שלי ואח שלי הקטן הם הלכו לעיר ערוץ הילדים ואני הייתי עם חברה לשעבר(שעבר בגלל שהיום רבנו!)אחר כך אבא שלי התקשר לפלאפון שלי ושאל אותי איפה אני כשהיה סוף עיר ערוץ הילדים!אמרתי לו אני לא יכולה לדבר אני עם המורה לספורט(אמא של דיקלה קידר מנחה בערוץ הילדים שהגיעה להופיע!)וראיתי שהיא מדברת בפלאפון-שאלתי אותה עם מי היא אמרה לי עם דיקלה......בקיצור יש מן עליה כזאתי...היא הייתה בעליה..ואני לא..אז עליתי אליה...ואנחנו מדברות והכל ואנחנו רואות את ההורים שלי!ואז אמא של דיקלה אומרת-תביאו אותה בשבוע הבא-הבת שלי מנחה...(אני חולה על הבת שלה!אני מעריצה מספר 1 שלה!!)אז בקיצור אני יהיה בהרצליה ואמרתי לאמא שלי-אמא ראיתי מלא חבר'ה עם מצלמות ורק אני לא צילמתי אז התחלתי כזה לבכות אז אמא שלי אמרה למורה שלי שזה בטח גם מרב התרגשות!!כי גם הייתי שורה ראשונה!!!הם התסכלו אליי ואז זה היה מצטלם טוב!!מבינים הייתי עצבנית בגלל זה!!יוצא לי עכשיו לצלם 2 מנחים..אז מצד אחד אני עצובה ומצד שני שמחה

תסתכלי על החצי המלא../images/Emo175.gif

את צודקת, זה מאוד מעצבן כשלא מקשיבים לך ולא מבינים אותך. אבל לפעמים דברים קורים בצורה מסויימת כדי שנוכל להעריך את הדברים הטובים שקרו. בסוף את מצלמת 2 מנחים!!!! וואוו, זה באמת כייף גדול. ועוד את דיקלה שאת מעריצה. מה יותר מזה???? תלכי שבוע הבא, תבלי ותספרי לנו איך היה.

lilo the sexit

New member
אבל יש כמה שחקנים

שחקני "השמינייה" ורק שם הייתה לי התזדמנות אחרונה לצלם אותם!והם היו מולי והם עשו לי שלום וכשהם התסכלו עליי יכולתי לצלם אותם!

את צודקת. זה באמת מבאס

אבל מה היית מעדיפה? לצלם את השמינים ולא את השניים שכן תצלמי או לצלם את השניים שכן תצלמי? אני יודעת שאת חשה שהיית יכולה לצלם גם וגם, אבל בפועל זה לא קרה. מה שקרה עם ההורים שלך זה באמת מאוד מרגיז ואני מבינה מאוד למה את מרגישה שהם לא התחשבו בך. דרך אגב, ישבת ודיברת איתם או עם אחד מהם על מה שקרה?

lilo the sexit

New member
אבל....

במופע של עיר ערוץ הילדים הייתי יכולה לצלם 4 מנחים או 5 מנחים!ואת השחקנים של השמיניה!! אבל אני יוכל להצטלם עם 2 מנחים...!אבל בכל זאת נראה לי שהיה עדיף לצלם בעיר ערוץ הילדים.... וכנריא השאני לא נוסעת!לא התקשרו אליי!!

lilo the sexit

New member
אין לי את הטלפון...

זכיתי בחידון ראש גדול! שזה גם באולפנים בהרצליה!! אז יקחו אותי להרצליה..ובלי קשר להצטלם עם דיקלה זה משהו שונה! זכיתי בחידון ואני אהיה בסט..!! אמא שלי לא רוצה שאניא נסע זה לא בטוח!!
ואני ממש רוצה!! זה שבועיים בשביל לזכככות!!!
ואני ממש רוצה לנסוע ההורים שלי לא בעד!!והם פשוט מנסים לשכנע ת'צמם לא לתת לי תנסוע!

lilo the sexit

New member
או.קיי...

אז בקטע של החידון והזכיה לא נסעתי.. אבל נסעתי לפגוש את דיקלה!!היה ממש ממש כייף!!אני והיא הצטלמנו לפני כמה זמן...!!וודיקלה ממש הייתה מקיסמה ובגלל שהיא כבר שמעה עליי היא ישבה איתי ודיברנו!!והיה ממש כייף..ניצלתי את זה שהייתי כבר בהרצליה והלכתי לחפש לבד את הצילומים של הסידרה-ראש גדול..לצערי לא מצאתי!זכו איתי עוד 2 וצילמו אותן עם השחקנים..ואיפה שצילמו אותן ראיתי שברקע זה היה איפה שהייתי וחיפשתי..ממש התאכזבתי!!לראות שהייתי במקום הנכון ולא ראיתי איש...!

העיקר שהיית עם דיקלה.

כל השאר- חבל, אבל פחות חשוב. מה שחשוב זה מה שהיה ולא מה שלא היה.

למעלה