שאלה....

TheWiseGuy

New member
שאלה....

יש לי נגן mp3 שנטען דרך ה-USB. עכשיו, אני יוצא בקרוב לחודש אבט"ש, ואני רוצה לקחת אותו איתי. הבעיה שלא יהיה לי איך לטעון אותו. האם קיים בשוק מטען נייד על סוללות או משהו כזה?

TheWiseGuy

New member
אני אגיד לך ת'אמת...אין לי מושג....

סתם איזה מכשיר זול שזכיתי בו באיזה הגרלה. המממ זה משנה איזה מכשיר זה? יש מכשירים שנטענים ב-USB, ויש להם מטענים ניידים?

יאיר B

New member
בעיקרון יש. צריך לחפש (ראיתי פעם

באתר בחו"ל). לא יודע איפה יש להשיג בארץ. חפש בחנויות שמוכרות נגנים כמו פנדה, KSP ואולי גם באג, אופיס דיפו ושות'.

stardust19

New member
תבנה לבד מטען סוללות עם חיבור USB

זה ממש לא קשה- ןכל זה במחיר סופר זול ,חוץ מהסוללות כמובן
, אבל זה רק העדפה אישית שלי.

איך עושים זאת ?

או שקונים רכיב שלוקח אנרגיה מסוללות ורכיב שני מטען USB ! נכון?

matke

New member
מזמן לא ראיתי אותך כאן (יומים כך..)

ושחכת להגיד שזה לא על אחריותך וכל זה..

matke

New member
וכמובן ששרשרתי לא נכון זה היה מכוון

לstardust19

stardust19

New member
כן כן- זה על אחריותך בלבד ../images/Emo6.gif .

כן אני יודע - מה לעשות צריך לעבוד קצת בשביל להרוויח כסף לנגן פלאש טוב
, אבל הנה אני פה

stardust19

New member
ממש לא- לוקחים בית סוללה של 4 או

יותר סוללות, עדיף בית שטוח ולא קוביה, לקוחים חיבור USB כמו שיש במחשב, מסתכלים על החיבורים של הUSB ומלחימים את ה + וה - למקומות המתאימים,שמים הכל בתוך קופסא על מנת שזה לא יהיה רפוי או יראה כמו נזלת או משהו כזה ויאללה תתנו למכשיר את האנרגיה שהוא זקוק לה בכדי לפעול- כל זה כמובן רק בתנאי שהמכשיר תומך בהטענה דרך USB וגם שיש סוללה נטענת במכשיר ולא סוללה רגילה...מי שלא יודע להלחים מצטער אבל זה הדרישות הבסיסיות ביותר לחיבור בין שני כבלים באלקטרוניקה של ע"ג פלאטה עם תושבות.

stardust19

New member
ואם תקח נטענות???יהיה לך 4.8 וולט

ומה גם שאפשר לשים מייצב פשוט שעולה שקלים בודדים ושני קבלים וסיימת את המשימה שלך או אפשר לשים דיודת זנר...ותחשוב על זה

מייצב?

פעם שעברה שנתתי פה לינק למדריך שעושה עם 9V ומוריד ל5V עם lm7805 אמרת שזה לא בסדר או משהו..

stardust19

New member
זה לא נושא לדיון בפורום הזה- אם אתה

רוצה תפנה אליי בפרטי ואני אסביר לך ביתר פירוט על מייצבים וכל מה שבינהם...אל לנו להיכנס לוויכוחים על חשבון הפורום הנבדר הזה...מקווה שתבין

למעלה