שאלה

liavsayegh

New member
שאלה

למה אני לא יכולה למצוא שום מידע בעיברית על הסדרה "רפואה שלמה"? דרך אגב, אני ממליצה עלייה! סדרה מצויינת...

always be me mc

New member
באמת שסידרה מצויינת גם אני צופה בה

(נדמה לי שאני מבין הבודדים שצופים) וגם אני לא מצאתי מידע בעיברית(כאילו פעם פעם מצאתי אבל לא נדמה לי שזה קיים יתר) וחבל כל כך חבל. אין ממש הערכה לסידרה בארץ אז מה אני עושה? אני פשוט פונה למידע באנגלית מה את בכלל רוצה לדעת?
לו אי לוב יו חח

a a a a a a a

New member
תשובה

גם אני רואה את הסדרה מהעונה הראשונה זו סדרה מצוינת, לא ידוע לי על מידע בעברית אבל אם את רוצה קראתי עליה הרבה דברים באנגלית את מוזמנת לשאול שאלות ואני אענה. אל תחמיצי את הפרק היום בערב זה הפרק האחרון של העונה החמישית. בארצות הברית שודרו ביינתים רק עשרת הפרקים הראשונים של העונה השישית כך שיקח זמן עד שהסדרה תגיע לישראל. מי שרוצה לקרוא ספוילר שימשיך לקרוא מי שלא שיצא מהודעה זו אנדי תעזוב את הסדרה היום בפרק האחרון של העונה. ובמקומה יהיה דמות חדשה בעונה הבאה ד"ר דילן ווסט אותו ישחק ריק שרודר.

always be me mc

New member
תגובה ספויילרית לספויילר!!

כן אני יודעת גיליתי היום(מה לעשות שאני לא עומדת בפיתוי וקוראת ספויילרים) שהיא תעזוב איזה בעסה עד שהתרגלתי אליה(הם באים והולכים דיי מהר הרופאים האלה
) אם כבר תחליף הייתי רוצה שיחליפו אותה ברופאה לא ברופא. כמו שהיה עד עכשיו. וגם אני התחלתי לצפות בסידרה דיי מההתחלה (למרות שככל שהזמן עובר העונות הראשונות נראות יותר מטושטשות) לעוד מישהו חוץ ממני כבר מתחיל להימאס שאנשים עוזבים את הסידרה?? ו- aaaaaa מי הדמות(או דמויות) האהובה(אהובות) עלייך? סתם לדעת. אם כבר דיברתי על דמויות שעוזבות את הסידרה ושחקנים. איזה עצוב זה היה כשהחבר של אנדי מת בתאונת דרכים
זה פשוט היה לא הוגן ורגע אם אנדי עוזבת אז אצל מי קיילה תגור?

axnholic

New member
זמן רב עבר

מאז הפסקתי לראות את שידורי הסידרה. תמיד משודרים באותן שעות דברים מושכים יותר.

always be me mc

New member
axnholic חבל שהפסקת לצפות ->

ואתה יודע בשביל זה יש שידורים חוזרים בשביל לצפות שוב בפרקים או להתעדכן. אני מה זה זקוקה לשידורים חוזרים של הסידרה כרגע חחח רק יום אחד עבר מאז שעונה 5 התסיימה ואני כבר מתגעגעת בא לי כבר שתבוא עונה 6....(עד כדי כך אני אוהבת תסידרה
ראיתי אותה אפילו בשעות משוגעות ביותר כמו 1 בבוקר משהו כזה..) ואם יש עוד תוכניות שאני רוצה לצפות באותה השעה אני מבקשת ממישהי מהכיתה להקליט לי או שאני פשוט מוותרת על אותה תוכנית לפעמים(במקרה זה זהות בדויה) ורואה רפואה שלמה אלא אם כן יש פרק שאני ממש מחכה לו בזהות בדויה אז אכן המצב קשה.... אבל מסתדרים.. וסתם מעניין אותי לדעת על איזה "דברים מושכים יותר" אתה בדיוק מדבר?

axnholic

New member
אני מדבר

על סדרות אחרות. הלו"ז כל הזמן משתנה. אני לא זוכר מה עניין אותי בזמנו. אולי אני אמשיך לראות.

נכון!!

אגב יש לי שאלה זו שמשחקת את לו היא לא משחקת גם בחוף הצפוני? מישהו יודע?

always be me mc

New member
sk8er Girl Avril שאלה לי אלייך-->

מה גורם לך לחשוב שרוזה(לו) משחקת בחוף הצפוני? אולי התבלבלת? אולי זו הייתה מישהי דומה לה? כי משום מה משום מה לא נדמה לי. סורי גם חיפשתי ולא מצאתי כלום לא פה http://us.imdb.com/name/nm0087726/ וגם לא פה חיפשתי תחת אורחים וקאסט וקיבלתי נאדה! כלום! http://www.tv.com/north-shore/show/24885/episode_guide.html אז לא נדמה לי....

always be me mc

New member
מה משותף למכושפות ולרפואה שלמה->

לרוזה בלאסי(רפואה שלמה) ולאליסה מילאנו(מכושפות) שאת שתיהן אני נורא אוהבת
(מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!) יש להן את אותו תאריך לידה. חח גיליתי את זה בזמן שניסיתי לענות למישהי על השאלה פה. אחח אוהבת מכושפות
אוהבת את אליסה(אוקיי והולי) אוהבת רפואה שלמה
אוהבת את רוזה

OK אז ככה:

ראיתי איזה פרק אחד של החוף הצפוני והבת של האיש המליונר ההוא דומה מאוד ללו מרפואה שלמה

למעלה