שאלה

odedra10

New member
שאלה

יש לי את h-10 פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את התוכנה איך אני עושה סינכרון הפוך מהמכשיר לתוכנה ?

bitonano

New member
כבר כדאי לך לפרמט את המכשיר..

זאת אומרת למחוק את השירים שעליו ולהוסיפם שוב באייריבר+.

odedra10

New member
למה ?

הם מסודרים כמו שאני רוצה אחרי שעבדתי הרבה על ה טאג ליינס שלהם וחבל לי לשנות את זה אין שום דרך לבצע סינכרון הפוך - מהמחשב לתוכנה ?

odedra10

New member
מנסה שוב

פשוט זה מיותר לגמרי מבחינתי להעביר הכל שוב ולערוך את הטאג לייינס מחדש אני צריך דרך לבצע סינכרון הפוך מהמכשיר לתוכנה מי שיודע ... תודה .

yuDa398

New member
אתה לט חייב דרך התוכנה

אם ברצונך להעביר קבצים מן המכשיר למחשב תפתך את תקיית הכונן E (של המכשיר) ותעשה על הקבצים שברצונך להעביר "העתק" ו"הדבק" למחשב וזהו זה. אך דרך זו אפשרית רק אם המכשיר שלך בעל גירסא אירופאית. מקווה שעזרתי

odedra10

New member
כן

המכשיר גרסה אירופאית אבל אם אני רוצה להשתמש ב my music אני צריך להעביר דרך האיריבר + ככה שכדי להעביר עכשיו שירים נוספים מהתוכנה למכשיר אני צריך קודם כל שתהיה התאמה בי המכשיר לתוכנה וזה מה שאני לא יודע איך לעשות (חבל על עבודה שנעשתה על טאג ליינס ו פלייליסטים שהוכנו)

OniOn Of a dOwn

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה

אני חושב שזה לא אפשרי לעשות סנכרון הפוך... ואתה לא חייב התאמה, אתה יכול פשוט לבחור אפשרות של סנכרון ידני... אבלל א נראה לי שהבנתי מה את רוצה

odedra10

New member
אני רוצה

שזה יהיה על סינכרון אוטמטי ושתהיה התאמה בין התוכנה למכשיר השאלה אם זה אפשרי כרגע התוכנה על 0 - אין בכלל שירים ובמכשיר יש כ - 3.5 ג'יגה ואני רוצה את כל השינויים לעשות מהתוכנה (מחיקות והוספות ) השאלה אם זה אפשרי בכלל ???

למעלה