שאלה

snier1991

New member
שאלה

למה לערוץ מכובד ומצוין שפועל גם ככה במתכונת קצרה יש את הצורך לקנות לפרים טיים תוכנית כמו חוק וסדר נשפט ע"י מושבעים כשיודעים במודע שהסדרה נגמרה אחרי עונה(למרות שהמקום ברייטינג היה די גבוה והביקורות בסדר וניתן היה לחדש לעוד עונה)?

TheCharm

New member
מה זה משנה?

אחרי הכל זאת בסה"כ עונת הביניים, שיהיה גם מה לראות לפני שהסדרות הכי מצוינות ששודרו בערוץ (שזה כמובן רצועת הדרמה, קומדיה, סדרות הריאלטי וכו')... וחוץ מזה, חוק וסדר: נשפט ע"י מושבעים זאת סדרה מצויינת דווקא, לא משנה אם יש לה רק עונה אחת או לא.

Aviad1987

New member
גם איש משפחה בוטלה

האמריקקים מבינים בטלוויזיה כמו שד"ר פיל מבין בפסיכולוגיה. שמעתי ביקורות נהדרות על הסדרה והעובדה שהיא בוטלה לא צריכה להזיז לי או למישהו אחר להנות ממנה.

Aviad1987

New member
אה ושכחתי לציין על איש משפחה

שהיא תוכנית גאונית. פשוט ככה.

TheCharm

New member
היי היי היי! ד"ר פיל שולט!!!

אני עדיין זוכר את הקיץ הקודם, כל יום ד"ר פיל בצהריים... מאמא-לישס.

Yaki J

New member
גם ל"חוקי השמחק" ידענו שלא תהיה עוד

עונה אבל בחרנו בה בגלל טיבה. בסה"כ מדובר בסדרה שבוטלה לא מזמן (היא שודרה בחלק השני של עונת השידורים הקודמת), סדרה איכותית שמשתלבת גם בקונספט חדש שנעלה לערוץ החל מאוקטובר.

TheCharm

New member
רק לא זה ../images/Emo4.gif

יקי, בבקשה, רק לא זה
(ומות תמות CBS)

snier1991

New member
כן את זה כן את זה

עונות חדשות של חוק וסדר המקורית הגיע הזמן שמישהו ייקח את הדבר הזה מהידים השמנוניות והדוחות של ערוץ 11

TheCharm

New member
אני מקווה שיש מודעות

לכך שזה לא סתם יקי בא לערוץ 11 ולוקח להם את התוכנית "מהידים השמנוניות והדוחות" שלהם. בכל אופן ממש לא הייתי רוצה שמשהו כזה יקרה לערוץ.

snier1991

New member
ברור שאני יודע התכוונתי

לכך שאם יש קונספט של סדרות פשע אז יש סיכוי שיס יקנו את סדרת הפשע הטובה ביותר

Aviad1987

New member
חכו לספטמבר-אוקטובר

החודש אמורות לעלות מספר סדרות חדשות וחודש הבא גם.... נצטרך לחכות ולראות

assafTV

New member
צפיתי בכמה פרקים שלה

סדרה טובה. בפרק השלישי מתארחים לוריין בראקו ואיידן ג'יליאן (סטיוארט אלן ג'ונס מ"קוויר בעיר") וזה פרק חזק במיוחד. יש במהלך העונה גם שני פרקי קרוס-אובר, האחד עם "מדור מיוחד" והשני עם "כוונה פלילית". ג'רי אורבך המנוח משתתף בחלק מהפרקים.

למעלה